Gazipaşa'da uzun süredir gündemde olan ve ilçe halkının merakla beklediği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) projesinde önemli bir gelişme yaşandı. AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, kamuoyuna yaptığı açıklamada, projeye ilişkin ihale sürecinin 5 Ağustos itibarıyla başarıyla tamamlandığını duyurdu.
İhale sürecinin tamamlanmasının ardından, yasal mevzuat gereği 30 günlük itiraz sürecinin bekleneceğini belirten Yiğit, bu sürecin sonunda yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaat çalışmalarının başlatılacağını ifade etti.
Modern ve Yaşanabilir Konutlar Geliyor
TOKİ tarafından yürütülen proje kapsamında Gazipaşa'da çağdaş yaşam standartlarına uygun, sosyal donatı alanlarıyla desteklenmiş konutlar inşa edilecek. Projenin hem mimari hem de sosyal altyapı yönünden ilçeye büyük katkı sunması bekleniyor. Özellikle dar gelirli aileler için umut kaynağı olan proje ile çok sayıda vatandaşın ev sahibi olma hayali gerçeğe dönüşecek.
"Bu Hizmetin Mimarlarına Minnettarız"
AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, bu anlamlı projenin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Yiğit, "Bu kıymetli hizmetin ilçemize kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, eski Dışişleri Bakanımız ve her daim yanımızda olan hemşehrimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, TOKİ Başkanlığımıza, İl Başkanımız Ali Çetin'e, kıymetli Milletvekillerimize ve emeği geçen tüm yetkililere gönülden teşekkür ediyorum," dedi.
"Gazipaşa'mıza Hayırlı Olsun"
Açıklamasını "Gazipaşa'mıza hayırlı, uğurlu olsun. Durmak yok, hizmete devam." sözleriyle tamamlayan Yiğit, ilçeye yönelik yatırımların ve projelerin devam edeceğinin de sinyalini verdi.
Gazipaşa'da konut sorununun çözümüne önemli bir katkı sunması beklenen TOKİ projesi, önümüzdeki süreçte yapılacak inşaat çalışmalarıyla birlikte somut adımlarla ilerlemeye devam edecek.