‘15 TEMMUZ’U UNUTMASINLAR’

‘15 TEMMUZ’U UNUTMASINLAR’

Ak Gençler, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki gösteriler ve Kabe'ye yapılan çirkin saldırılara tepki gösterdi.

  Ak Parti Gençlik Kolları, Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan gösterilere ve Kabe-I Muazzama’ya yapılan saldırıya yönelik basin açıklaması yaptı. Gençlik Kolları adına açıklama yapan Başkan Musab Tuncer, “Boğaziçi Üniversite’sinde Kıblemiz Kabe-i Muazzama’ya ve İslami değerlere olan saldırı’yı esefle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gençlik Kolları Başkanı Tuncer, “2013 yılında Gezi olaylarında meselenin ‘ağaç’ olmadığı gibi bugün Boğaziçi Üniversitesi’nde mesele ''Rektör’’ değil. polisimizi taşlayan, sokakları savaş alanına çeviren, 159 kişiden 79’unun DHKPC, MLKP, PKK terör örgütleri ile bağlantılı olduğu da ortaya çıkmıştır.

 

‘MİLLETİMİZ GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEKTİR’

Yasal yollar ile atanmış bir Rektör’ü istememelerinin sebebi Boğaziçi Üniversitesi’ndeki çapulcuların, saltanatlarının bitmesini istememeleridir. CHP lideri Sn. Kılıçdaroğlu’nun: ‘Türkiye’nin Evlatlarını serbest bırakın!’ ifadesi ile CHP’nin kimlerle işbirliği yaptığının, kimler ile ittifak olduklarının da göstergesidir. Bu ifadelerle Kamuoyunun bir kez daha gerçeği gördüğü ortadadır. Devletimize, polisimize taş atan, düşman olanların ne olduğu herkes bilmektedir. Milletimiz bu yapılanları asla unutmayacaktır ve gereken cevabı sandıkta verecektir.

 

‘ASIMIN NESLİ SOKAĞA İNERSE NELER OLABİLECEĞİNİ BİLSİNLER’

100 yıl önce Sultan Abdülhamit Hanı tahttan indirenlerin dillerinde ‘Kahrolsun İstibdat yaşasın Hürriyet’ sloganları vardı, Abdülhamithanı tahttan indirdiler, 100 yıl sonra bugün Türkiye tam ayağa kalkmaya başladı, aynı sloganı yine atıyorlar. Yasal bir Rektör ataması üzerinden, Türkiye’nin Toplumsal huzur ve güvenliğini, meşruiyetini hedef alan terör örgütleri ve işbirlikçilerinin provokatif eylemleri kabul edilebilir değildir. 15 Temmuz’u unutmasınlar, Asım’ın nesli sokağa inerse neler olabileceğini bilsinler” dedi.



Anahtar Kelimeler: TEMMUZ’ UNUTMASINLAR’