AEDAŞ’TAN GÜNEY’E ÖNEMLİ YATIRIM

AEDAŞ’TAN GÜNEY’E ÖNEMLİ YATIRIM

AEDAŞ Doğu Bölge Müdürlüğü, Güney mahallesinde gerilim düşümü yaşanan Nohut Yeri mevkiinde hat yenileme ve uzatma çalışması yaptı.

Gazipaşa’nın doğal güzellikleri, ören yerleri ve muz bahçeleriyle ünlü Güney Mahallesine Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AEDAŞ) Doğu Bölge Müdürlüğü, üreticiler için önemli bir yatırım çalışması yaptı.

Kral Koyu ve Antiocheia ad Cragum antik kentinin bulunduğu Nohut Yeri mevkiinde yaşanan gerilim düşümünü gidermek için hat yenileme çalışması yapan AEDAŞ Gazipaşa İşletme Müdürlüğü, bölgeye yeni 36 direk dikti, 500 metre hat çekti.

Enerji hattını Kral Koyuna kadar uzatan ekiplere teşekkür eden Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, “Bu bölgede sık sık gerilim düşüyordu. AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Ali Doğan ve önceki muhtarımız Mehmet Tuncer’in desteğiyle talebimizi ilgili makamlara ilettik. AEDAŞ ekipleri kısa sürede talebimizi değerlendirdi ve hizmeti getirdi. Tarihi eserlerin ve muz bahçelerinin bulunduğu bölgede yapılan hat uzatma çalışması üreticilerimiz memnun etti. Bahçe sulamasında artık elektrikten faydalanabileceğiz. Bizlere destek olan Sayın Doğan’a, Mehmet Tuncer Abimize ve AEDAŞ yetkililerine mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: AEDAŞ’ GÜNEY’ ÖNEMLİ YATIRIM