AİLEYE DAİR HER ŞEY İLGİ GÖRDÜ

AİLEYE DAİR HER ŞEY İLGİ GÖRDÜ

Eğitimci - Yazar Alişan Kapaklıkaya, Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Aileye Dair Her şey” konulu söyleşide depremzedeler ve ilçe halkıyla buluştu.

Eğitimci - Yazar Alişan Kapaklıkaya'nın Gazipaşa'da gerçekleştirdiği söyleşi programı yoğun ilgi gördü.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program, Ramazan ayı nedeniyle duaların okunmasıyla başladı.  Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Eğitimci-Yazar  Alişan Kapaklıkaya’nın açılış konuşması yaptılar. 
7’den 77’ye her yaştan vatandaşın katılımıyla gerçekleşen söyleşide, şahsına münhasır anlatım şekli ve tavırlarıyla izleyiciyi kendisine kilitleyen Kapaklıkaya, aile bağlarını izleyicilere aktardı. Oldukça eğlenceli geçen ve bir o kadar da aile ilişkilerine dikkat çeken bir anlatım yapan Alişan Kapaklıkaya’ya, Kaymakam Orhan Altun ve eşi Bedriye Altun günün anısına hediye ve çiçek verdiler.
Programa;  Kaymakam Orhan Altun, eşi Bedriye Altun, Altun'un annesi Emsal Altun, Cumhuriyet Savcısı Tarık Korkmaz, kurum müdürleri, muhtarlar, depremden etkilenen vatandaşlar, öğrenciler ve Gazipaşa halkı katıldı. 
 



Anahtar Kelimeler: AİLEYE GÖRDÜ