AK PARTİ MAHALLE MAHALLE ZİYARETTE

AK PARTİ MAHALLE MAHALLE ZİYARETTE

Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Doğan, Kadın Kolları Başkanı Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, Doğanca, Gökçesaray, Akoluk, Esenpınar ve Adanda'da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için saha çalışmalarına hız verdi. Ramazan Bayramı'nda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla seçim ofisini açan Ak Parti, bayramın ardından köy köy, mahalle mahalle ziyaretlere başladı.  Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Doğanca, Gökçesaray, Akoluk, Esenpınar ve Adanda mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Ak Parti iktidarında şimdiye kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmaları aktaran Doğan ve beraberindekiler, Sumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili adaylarına destek istedi. 
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Doğan, "Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam diyerek, bir kez daha milletimizin huzurundayız. Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte mahallelerimizde vatandaşlarımızla hasbihal edip Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Her eve, her işyerine gideceğiz. 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmek için durmadan yorulmadan çalışacağız. Tüm halkımıza nazik karşılamalarından ve ikramlarından dolayı ve teşekkür ediyorum" dedi.
 



Anahtar Kelimeler: PARTİ MAHALLE MAHALLE ZİYARETTE