AK PARTİ'DE TEMAYÜL GÜNÜ

AK PARTİ

Milletvekili aday belirleme işlemlerinin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklamalarına katılan Doğan, "İlçemizden 3 kardeşimiz aday adayı. Gönlümüz onlarla" dedi.

AK Parti'nin Antalya İl Teşkilatı, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklamalarına başladı. Antalya'da Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki temayül yoklaması için 19 ilçe ve merkezdeki meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, mahalle başkanları saat 10.00'da oy kullanmaya başladı. Elektronik ortamda gerçekleştirilen oy kullanma süreci saat 16.00'da bitecek. Bugün Antalya'ya giden AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, ana kademe, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri temayül yoklamasında oy kullanacak. 

 

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, "Milletvekili aday adaylarımızın belirlenme süreciyle ilgili olarak temayül yoklaması için yollara düştük. Kadın kollarımız, gençlerimiz, ana kadememiz, meclis üyelerimiz ile birlikte bugün Antalya'da milletvekili aday adaylarımızı oylayacağız. İlçemizden çıkan 3 kardeşimiz var, hepsine başarılar diliyorum ve gönlümüz onlarla. Oyumuz da onlarda. Ayrıca eski il başkanımız var, kadın kolları il başkanımız var, partimizin yetkili organlarından aday olanlar var. Hepsi birbirinden kıymetli. Bunun için gidip temayül görevimizi yerine getireceğiz. Milletvekili aday adaylarımız gelerek teşkilatla görüştü, teşkilata kendini anlattı. Herkesin kafasında fikri var, herkesin fikrine saygımız var. En uygun seçimin yapılacağından şüphemiz yok. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.



Anahtar Kelimeler: PARTİ' TEMAYÜL