AK PARTİLİ VEKİLLERDEN MUHTARLARA DESTEK

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN MUHTARLARA DESTEK

AK Parti İlçe Kongresi için Gazipaşa’ya gelen AK Partili milletvekilleri, kongre sonrası bazı mahalle muhtarlarının daveti üzerine pastanede bir süre görüştü.

Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Aman, Güney Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, Zeytinada Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şener, Muzkent Mahalle Muhtarı Süleyman Yılmaz ve Karatepe Mahalle Muhtarı Ali Koç’un daveti üzerine Yurtsan Pastanesinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Çelik, İbrahim Aydın ve Tuba Vural Çokal katıldı.

İlçe Kongresi ile güven tazeleyen AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’ın da hazır bulunduğu toplantıda Güney Mahalle Muhtarı Küçükballı, Kırahmetler Mahallesinde bulunan mermer ocağının kum ocağına çevrilmesi konusunda duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Bölgedeki bir kum çakıl ocağının tarımla geçimini sağlayan bölge halkına büyük darbe vuracağını belirten Küçükballı, ocağın faaliyetinin durdurulmasını istedi. Küçükballı, son günlerde elinde izin belgesi olduğunu söyleyen kişilerin bölgede maden aradıklarını da belirterek, “Eline bir kağıt alan gelip mahallemizde maden aradığını söylüyor. Kim olduklarını, nereden izin aldıklarını bilmiyoruz ama bu durumdan rahatsızız. Sizlerden bu konularda bizleri yalnız bırakmamanızı istiyoruz” dedi.

ZEYTİNLİADA’NIN KİRALANMA TALEBİ

Zeytinada Mahalle Muhtarı Şener ise mahallesinin simgesi olan Zeytinliada’nın bir şahıs tarafından kiralanmak istediğini, buna mahalle halkı olarak karşı olduklarını söyledi. Durumdan haberdar olmadığını belirten İl Başkanı Taş, konuyla yakından ilgileneceğini, buna müsaade etmeyeceklerini söyledi.

VEKİLLERDEN TAM DESTEK

Muhtarların taleplerini alan milletvekilleri, muhtarların taleplerinde haklı olduğunu ve sonuna kadar yanlarında olduklarını belirtti. Vekiller en kısa sürede Güney Mahallesindeki Kral Koyu’nu gezmek ve muhtarların sorunlarını detaylı olarak dinlemek için ilçede bir toplantı tertip edeceklerini söyleyerek ilçeden ayrıldı.