AKÇOCUK 2 BİN MASKE BAĞIŞLADI

AKÇOCUK 2 BİN MASKE BAĞIŞLADI

Gazipaşa Lamos Karakucak Güreşleri Ağası, hayırsever Mustafa Akçocuk, Gazipaşa Kaymakamlığı bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubuna 2 bin adet maske bağışında bulundu.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” yardım kampanyasına 3 aylık gelirini bağışladığını açıklayan Gazipaşa Lamos Karakucak Güreşleri Ağası, hayırsever Mustafa Akçocuk, Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubuna da 2 bin adet maske bağışında bulundu.

Temin ettiği maskeleri Vefa Grubunun sorumlusu, Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Rıza Büyükakça’ya teslim eden Akçocuk, “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla maske satışı yasaklandı. Devletimiz halkımıza ücretsiz maske ulaştırıyor ancak bizler de çorbada tuzumuz olsun istedik. Bu düşünceyle temin ettiğimiz 2 bin maskenin vatandaşımıza dağıtılması için Vefa Destek Grubuna teslim ettik. Bağışların adil ve hızlı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşması için tüm hayırseverlerin de bağışlarını Vefa Destek Grubuna ulaştırmalarını tavsiye ediyorum. Hep birlikte bu zorlu süreci atlatacağımızı düşünüyorum. Biz bize yeteriz Türkiye’m” dedi.



Anahtar Kelimeler: AKÇOCUK MASKE BAĞIŞLADI