AKÇOCUK ADAYLIK ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

AKÇOCUK ADAYLIK ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Alanya ve Gazipaşa'nın sevilen isimlerinden Mustafa Akçocuk, 2023 seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmaya hazırlanıyor.

Tüm Türkiye ve Gazipaşa, 2023 yazında yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'ne kilitlendi. 2023 seçimlerinin öneminin farkında olan siyasi partiler, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.  Tarihi seçimin tarihi henüz netleşmezken, milletvekili aday adayları belli olmaya başlıyor. Alanya ve Gazipaşa'da Ak Parti'nin sevilen isimlerinden Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, partisinden milletvekili aday adayı olmaya hazırlanıyor. 2018 Genel Seçimleri'nde de Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olan Akçocuk, milletvekili aday listesine giremedi. Partisine küsmeyen Akçocuk, saha çalışmalarına ağırlık verdi. Gittiği her yerde Ak Parti'nin yaptığı çalışmaları anlatan Akçocuk, vatandaşların sevgisini kazandı.  Akçocuk, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için nabız yokluyor.

Gazipaşalı Mali Müşavir Akçocuk, seçim startını kendi meslek odasından verdi. Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı (ALSMO) ziyaret eden Akçocuk, ALSMO Başkanı Önder Kıvrak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Meslektaşlarının desteğini alan Akçocuk, bu desteğin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Akçocuk'un milletvekili aday adaylığına ilişkin ALSMO'dan yapılan açıklamada, “Meslektaşımız Mustafa Akçocuk’un ziyaretlerinin ilk durağı odamız olmuştur. Çıkmış olduğu milletvekilliği aday adaylığı sürecinde kendisine odamız yönetim kurulu ve tüm meslektaşlarımız adına başarı dileriz” denildi. 

Geçtiğimiz dönem aday listesinde yer almamasına rağmen partisine küsmeyen Akçocuk, Alanya ve Gazipaşa başta olmak üzere Antalya'nın doğu ilçelerinde gece gündüz çalışmalarını sürdürdü. Hemen hemen her etkinlik, düğün, cenaze ve taziyeye katılan Akçocuk, halkın acılı ve sevinçli günlerinde yanında oldu. Geçtiğimiz 5 yılda büyük bir kitleyi arkasına almayı başaran Akçocuk, spora ve sporcuya verdiği maddi manevi desteğin yanı sıra yardımseverliği ile ön plana çıkıyor. Çözüm odaklı çalışmaları ve olayları bakış açısı ile sorunlara çözüm odaklı yaklaşan Akçocuk, sahada yaşanan sorunlar karşısında tecrübe edindiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çözülemeyecek bir sorun olmadığını dile getirerek, önümüzdeki günlerde aday adaylığı başvurusunda bulunacağını açıkladı.