AKÇOCUK, İLK İSTİŞAREYİ MUHTARLARLA YAPTI

AKÇOCUK, İLK İSTİŞAREYİ MUHTARLARLA  YAPTI

Gazipaşa’da çeşitli destek ve yardımlarla isminden sıkça bahsettiren Mustafa Akçocuk, AK Parti’den aday adaylığı konusunda ilk istişareyi mahalle muhtarlarıyla yaptı.

Mali Müşaviri Akçocuk, Cebeli ‘de düzenlediği kahvaltı programında mahalle muhtarlarıyla biraya geldi. Ak Parti'den aday adayı olmayı düşündüğünü belirten Akçocuk, muhtarlardan destek beklediğini ifade etti. 

Muhtarlara devam eden ve düşündüğü projeler hakkında bilgi veren Müşavir Akçocuk; “Önümüzde ki belediye seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olmayı düşünüyorum.  Bu konuyla ilgili ilk istişaremi de muhtarlarla yapmak istedim. Çünkü sizlerin toplum içinde ki yeri ve önemi oldukça değerli. Halkımızın oyuyla iş başına gelen ve kültürümüzün temel taşlarını oluşturan sizlersiniz. Bu sebepten ötürü fikir ve düşüncelerinizi önemsiyor, desteklerinizi bekliyorum.

 En çok desteğinize de seçim sürecinde talibim. Çünkü az öncede ifade ettiğim gibi AK Parti’den aday adayı olmayı düşünüyorum. Bu yönde çalışmalarımı ilerleyen günlerde daha çok belirginleştirmeyi planlıyorum. Fakat şuan ilginizi çekebilecek birkaç projeden bahsetmek istiyorum. Öncelikle Şehir Meydan projemiz, Küçük Organize sanayi ile ilgili çalışmalarımız belli bir aşamaya geldi. Aynı zamanda toplu ulaşım ile ilgili bir çalışmamız var. Belediye binası ve müze ile ilgili çalışmalarımızı yaptık. Şuana kadar havaalanın avantajını yaşayamadık turizm açısından. Bu konu dada ortak akılla şehrin dokusuna uygun bir planlamaya ihtiyaç duyuyoruz. Bununla ilgili de çalışmalarımız var. Saymış olduğum çalışmaların devamı olup sözü uzatmadan sizlere bırakmak istiyorum. Çünkü halkın içinden gelen ve sorunları, eksiklikleri en yakından takip eden sizlersiniz. Bu konuda destek ve önerilerinizi bekliyorum” dedi.  

Akçocuk’tan sonra söz hakkı alan muhtarlar  “Cesaretinden ötürü kutlarız” ifadeleriyle  destek mesajları destek verdi.  Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.