AKŞENER GAZİPAŞA’DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

AKŞENER GAZİPAŞA’DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’da teşkilatlarla gerçekleştireceği istişare toplantısı için geldiği Gazipaşa’da esnaf ziyareti yaptı, muhtarlarla görüştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya gerçekleştireceği il ve ilçe teşkilatlarıyla istişare toplantısı kapsamında Gazipaşa’ya geldi.

İyi Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na saat 10.30 sıralarında gelen Akşener’i partililer çiçeklerle karşılandı. Parti binasın çıkan ve bir süre partililerle sohbet eden Akşener burada yaptığı konuşmada, “Antalya’da ziyaretlere bugün başladık. 2 günde 10 ilçesini ziyaret edeceğiz. Vatandaşımızla bir araya geleceğiz. Ondan sonra diğer büyükşehirlerimize sırasıyla çalışmalar yapacağız.  Bugün burada vira Bismillah dedik. Hayırlı olur inşallah” dedi.

Parti binasında kısa süren konuşmasının ardından Akşener, esnaf ziyaretleri yaptı.

"SORUNLARI TBMM'YE TAŞIYACAĞIZ"

Muhtarlar Derneği’ne uğrayarak muhtarların sorunlarını dinleyen Akşener’e, Zeytinada’nın tapu meselesi, Güney, Muzkent ve Zeytinada mahallelerinin su sorunu iletildi. Kendisine iletilen sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacaklarını söyleyen Akşener, “Hırgür yapmadan, kavga etmeden, hakaret etmeden sorunları tespit ediyor, soru önergesi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine sunuyoruz. Daha sonra ben bu sorunları grup toplantısında dile getiriyorum. Bu sistem oturdu. Sizlerin sorunlarını da arkadaşlarımız incelesin, bizler gündeme getiririz” diye konuştu.

Yaklaşık 1 saat ilçede kalan Akşener, Alanya’daki programa katılmak üzere ilçeden ayrıldı.




AKŞENER GAZİPAŞA’DA...