AKSOY “HEDEFİM GÜÇLÜ GAZİPAŞA”

AKSOY “HEDEFİM GÜÇLÜ GAZİPAŞA”

MHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy, adaylığı hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

 

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken MHP’ kanadında adaylar belli oldu. Gazipaşa’nın adayı Mustafa Aksoy, sosyal medya hesabından adaylık görevine layık gören Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve Gazipaşa Ak Parti teşkilatına teşekkür etti. Görev ve sorumluluğunun çok büyük olduğunu belirten Aksoy, hedefinin Gazipaşa’yı güçlendirmek olduğunu belirtti. 

                                                                                              

“GÜCÜMÜ HALKTAN ALACAĞIM” 

Gazipaşa halkının desteğini arkasına aldığını vurgulayan Aksoy, “Güzel memleketimin güzide insanları, kardeşlerim, büyüklerim, gözümüzün nuru gençlerimiz. Bugün, bu müstesna ilçede yetişmiş, her şeyini bu ilçeye borçlu bir kardeşiniz olarak bu borcu ödeyebilmek adına çok önemli bir fırsat ve imkana kavuştum.

Değerli kardeşlerim, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli tarafından, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa belediye başkan adayı olarak ilan edildim. Öncelikle, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a beni bu göreve layık görmelerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti kadrolarına ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum.

Tarafıma tevdi edilen bu görev, aynı zamanda büyük bir sorumluluk hissini de beraberinde getirdi. Bu sebeple, bugünden itibaren hedefim, her bir Gazipaşalı hemşehrimin desteği ile güçlü bir şekilde Gazipaşa’mıza hizmet edebilmektir.

Sevgili hemşehrilerim, Kararlı bir şekilde çıktığımız bu hizmet yolunda parolamız Gazipaşa’mızı Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına çok daha güçlü bir şekilde taşımaktır. Gazipaşa’mızı, bu hedefe ancak hep birlikte çalışarak ulaştırabileceğimizin bilincindeyim. Hiçbir kardeşimin bu yürüyüşün dışında kalmaması en büyük dileğimdir. Bunun için tüm gayretimle çalışacağım.

Allah’ın izni, sizlerin desteği, çabası ve en önemlisi rehberliği ile bu büyük hedefe hep birlikte yürüyeceğiz.