AKSOY’UN EVLAT SEVİNCİ

AKSOY’UN EVLAT SEVİNCİ

MHP Antalya önceki İl Başkanı Mustafa Aksoy, 10 yıl aradan sonra evlat sevinci yaşadı.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin önceki Antalya İl Başkanı, Gazipaşalı Mustafa Aksoy, 10 yıl aradan sonra ikinci kez baba olmanın sevincini yadaşı. Antalya’da Memorial Hastanesinde gerçekleşen doğumda dünyaya gelen erkek bebeğe Aksoy ailesi “Korkmazbey” adını verdi.

“BİR YANIM ELAZIĞ BİR YANIM EVLAT SEVİNCİ”

Doğmun ardından Mustafa-Kamile Aksoy çiftini sevenler yalnız bırakmadı.

Doğumun ardından duygularını sosyal medya hesabında dile getiren Aksoy, “Bizim mutlu günümüz, Elazığ’ımızda ki depremle kayıplar yaşayan ülkemizin acılı gününe denk geldi. Bir yanım Elazığ’dı bugün öbür yanım evlat sevinci. Hayat böyle değil mi zaten? Acı tatlı hüzün hepsi insan için. En büyük gururum ise bir yandan Tüm Türkiye’nin yüreğinin kriz bölgesiyle atması herkesin seferber olması öte yandan on yılı aşan süreden sonra ikinci evladımızın sevincini paylaşan dostlarımızın eşime, aileme destek mesajları yollaması oldu. Ne mutlu Türküm çok şükür Ülkücüyüm. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

TÜTÜNCÜ EZAN OKUDU

Aksoy çiftini hastanede ziyaret ederek mutlu günlerine ortak olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni doğan Korkmazbey’in kulağına Ezan-ı Muhammed ve Kamet getirerek ismini söyledi.

MHP LİDERİ BAHÇELİ TEBRİK ETTİ

Aksoy çifti tebrik edenler arasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de vardı. Bahçeli, Aksoy çifti ile telefonla görüşerek Korkmazbey’in sağlıklı, sıhhatli büyümesi temennisinde bulundu.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, sanat camiasından İsmail Altunsaray ,Ahmet Şafak, Ali Kınık, Osman Öztunç, Mustafa Yıldızdoğan, Zafer İşleyen, Gazeteci Metin Özka, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, TÜRKAV Başkanı Hayati Peker ve yönetimi, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Albay Sezai Özkurt, Antalya İl Emniyet Müdürü M.Murat Ulacan, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Tekin Aktemur, AESOB Başkanı Adlıhan Dere de Aksoy ailesine mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Gazipaşa Haber ailesi olarak Aksoy ailesini tebrik eder, evlatlarına sağlıklı ve hayırlı ömürler dileriz.



Anahtar Kelimeler: AKSOY’ EVLAT SEVİNCİ