ALANYA'DAN GAZİPAŞA'YA ASFALT HİZMETİ

ALANYA

Alanya Belediyesi Muzkent Mahallesi sakinlerinin dertlerine derman oldu. Alanya Belediyesi tarafından Muzkent Mahallesi D-400 karayolu bitişiğinde bulunan yan yol asfaltlandı.

 Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Alanya Belediyesi’nin kendi sınırları dışına çıkarak çevre ilçelere de el attığını söyledi. İlçe Başkanı Terzi, “Gazipaşa Muzkent Mahallesi D-400 karayolu bitişiğinde bulunan ve mahalle halkımızın çözülmez sorunu haline dönüşen yan yolu Alanya Belediyemizin katkı ve destekleriyle asfaltına kavusturduk. Mahalle muhtarımız ve köylülerimizin bizden istemiş olduğu destek ve bunun neticesinde vermiş olduğumuz söz, bugün itibariyle yerine getirilmiştir. 
BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR 

Partimizin sosyal ve üretken belediyeciliğin en güzel örneğini yansıtan Alanya Belediyemiz var gücüyle kendi sınırlarının dışına taşarak çevre ilçelerine de el uzatmaya devam etmektedir. Bu bağlamda vermiş olduğumuz sözü yerde bırakmayan ve her daim desteğini bizden esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel Bey olmak üzere bütün Belediye yöneticilerimize ve destek personelimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi



Anahtar Kelimeler: ALANYA' GAZİPAŞA' ASFALT HİZMETİ