ALİ DOĞAN MUHTARLARLA BULUŞTU

ALİ DOĞAN MUHTARLARLA BULUŞTU

Muhtarlarla, kahvaltı programında buluşan Ali Doğan, AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde muhtarlardan gönül desteği istedi.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyuna ilan eden Ali DoğanMuhtarlar toplantısı düzenledi.  Aday adaylığı sürecinde beklentilerini ifade eden Doğan, muhtarlardan seçim sürecinde tam destek istedi.  

 

 

“VATANDAŞIN SORUNLARINA KÖPRÜ OLACAĞIZ” 

İlçe Başkanlık görevi boyunca muhtarları yalnız bırakmadığını ifade eden Ali Doğan, Belediye başkanı olduğu taktirde muhtarlara ortak akılla tam  destek vereceğini belirtti.  Vatandaşın sorunlarına birlikte köprü olacaklarını belirten Doğan,“5 yıldır AK Parti  İlçe Başkanlık görevimde sizlerle sık sık istişarelerde bulunup, Gazipaşa’mıza çok güzel hizmetler sunduk. Arkadaşlar bu hizmetleri ikiye katlamak ve ilçemize kalıcı büyük projeleri hayata geçirmek için Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı resmiyete döktü.  Çıkmış olduğum yolu sizlerin huzurunda bir kez daha duyurmak içinde muhtarlar toplantısı düzenledim.  Önümüzde yaklaşan bir seçim var ve bu seçimde AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan aday adayıyım. Sizlerden isteğim ne görüşte olursanız olun gönül desteğinizi benden esirgemeyin. Bildiğiniz üzere ilçe başkanlık görevimde iken bana işi düşen bütün vatandaşlara, bütün muhtarlarımıza elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İnşallah sizlerin desteği, partimizin genel merkezinin uygun görmesi ve halkımızın isteğiyle de belediye başkanı olursam; hizmet konusunda sizleri utandırmayacağıma söz veriyorum. Çünkü bu millete hizmet etmek, milletin sorunlarına köprü olan muhtarlara hizmet etmek benim için her şeyin üstündedir. Önümüzdeki süreçte aday olarak gösterildiğimiz taktirde Allah’ın izniyle hizmete kaldığımız yerden devam edip, planlı programlı bir şekilde ilerleyeceğim. Bu süreçte desteklerinize canı gönülden inanıyorum. Şimdiden bütün muhtarlarımıza ve teklifimi kabul edip muhtarlar toplantısına katılan yol arkadaşım Ali Rıza Büyükakça’yada çok teşekkür ederim”  dedi. 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: DOĞAN MUHTARLARLA BULUŞTU