ALİ RIZA BÜYÜKAKÇA ADAY ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

ALİ RIZA BÜYÜKAKÇA ADAY ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığının duyurusunu yapan Ali Rıza Büyükakça, hedefinin ilçe halkını Ak Belediyecilikle yeniden tanıştırmak olduğunu söyledi.

AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan isimler arasına Ali Rıza Büyükakça da girdi. Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptığını belirten Büyükakça, “Özümüz Gazipaşa, Sözümüz Gazipaşa” sloganıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda niçin aday adayı olduğunu açıkladı. 

İlçe halkına birleştirici ve sevgi çatısı altında hizmetler vermeyi planladığını ifade eden Büyükakça, aday adaylığı için destek beklediğini belirtti. Büyükakça, “22 yıllık vatandaş odaklı bürokrasi tecrübemi siyasetle birleştirip ilçemizi daha iyi noktalara ulaştırmak, ilçemizi AK Belediyecilik ile yeniden tanıştırmak için AK Parti’den Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yapıyorum. Aday adaylığı sürecimle ilgili detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım. 5 yıl boyunca, kavgadan, gürültüden uzak, tertemiz ve sevgi dolu hizmetlerle süslenmiş bir belediyecilik örneği vermek için çıkmış olduğum bu kutlu yolda, tüm dostlarımın desteğini bekliyorum. Gazipaşa’mızı geleceğe birlikte taşımayı vaat ediyor ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: BÜYÜKAKÇA ADAYLIĞINI