ALTUN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

ALTUN’DAN  MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

19 Ekim Muhtarlar Günü mesajını yayımlayan Kaymakam Altun, “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlıktır” dedi.

Kaymakam Orhan Altun, Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerine köprü olmakla önemli bir görevi icra eden muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günün’de unutmadı. Muhtarlar Günü’ne özel bir mesaj yayımlayan  Altun, Fedakârlık, azim ve sevgi ile görevlerini yerine getiren bütün muhtarların “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutladı.

“DEMOKRASİ’NİN TEMEL TAŞI MUHTARLIKTIR”

 Kaymakam Altun’un Muhtarlar Günü mesajında  “ Muhtarlık özveri ve meşakkat gerektiren bir görevdir. Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık, aynı zamanda vatandaşımızın devlete açılan ilk kapısıdır. Muhtarlarımız ifa ettiği görevle aynı zamanda devlet ile vatandaş arasında bir köprü görevi yürütmektedir. Muhtarlarımız, memleketin en ücra köşesinde elimiz, kolumuz, ayağımız ve gözümüzdür. Dolayısıyla Devletin vatandaşına en kaliteli hizmeti ulaştırmasında en önemli mihenk taşını oluşturmaktadırlar. Vatandaşlarımıza ulaştırılan hizmetler, muhtarlarımız sayesinde daha verimli hale gelmektedir.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu duygularla en yakın mesai arkadaşı olarak gördüğüm ilçemizin tüm muhtarlarının “Muhtarlar Günü”nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadeleri yer aldı.  



Anahtar Kelimeler: ALTUN’ MUHTARLAR MESAJI