ANKARA’DA GAZİPAŞA ZİRVESİ

ANKARA’DA GAZİPAŞA ZİRVESİ

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ile Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan Ankara’ya gitti. Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulunan İlçe Kaymakamı Altun ve İlçe Başkanı Doğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu da ziyaret etti.

Kaymakam Altun ve İlçe Başkanı Doğan, Bakan Çavuşoğlu’na ilçemize ‘Gazipaşa İsminin Veriliş Kararnamesi’ ile tropikal meyvelerden oluşan meyve paketi hediye ettiler. Ziyarette Gazipaşa’da yaşanan sorunlar ve çözüm yolları konuşulurken, yapımı devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundular. Bakan Çavuşoğlu ile olumlu bir görüşme gerçekleştiren Kaymakam Altun ve İlçe Başkanı Doğan hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadılar.

 

ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINDI

 

Ankara ziyareti ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Doğan, “Gazipaşa Kaymakamımız Sayın Orhan Altun ile birlikte Ankara’ya gittim. Ankara’da Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun misafiri olduk. Kaymakamımız Sayın Orhan Altun ile ilçemizin en önemli meselelerini anlatma ve görüşme imkanı bulduk. Her zamanki gibi Gazipaşa denince sayın bakanımızın yüzlerindeki mutluluk ve sahiplenme duygusu bizi ziyadesi ile duygulandırdı. Bu çok sıcak karşılaşmalarından dolayı takım kaptanımız, gururumuz Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na şükranlarımızı sunarım. Gazipaşa için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Dün olduğu gibi bundan sonra da Gazipaşa’ya hizmet için Ankara’yı mesken tutacağız” dedi.



Anahtar Kelimeler: ANKARA’ GAZİPAŞA ZİRVESİ