ANTALYA’DA 17. ŞUBESİNİ GAZİPAŞA’YA AÇTI

ANTALYA’DA 17. ŞUBESİNİ GAZİPAŞA’YA AÇTI

2013 yılında Konya’da kurulan ve tarzı ve kalitesiyle kısa sürede büyüyen Ekrem Coşkun Döner, Gazipaşa şubesini törenle açtı.

GIDA sektöründe son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Ekrem Coşkun, Antalya genelinde 17. Şubesini Gazipaşa’ya açtı. İhsan Oğuz İş Merkezi zemin katında hizmet hayatına başlayan Ekrem Coşkun Döner, saat 13.30’da gerçekleşen törenle hizmete hayatına başladı.

Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan’ın okuduğu duanın ardından açılış kurdelesi kesilen Ekrem Coşkun Döner’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Açılış töreninin ardından Gazipaşa Haber’e açıklamalarda bulunan işletme sahibi Ahmet Güzel, “ Gazipaşa’nın potansiyeline ve halkına güvendim. İhtiyaç olduğunu hissettim. Alanya Mahmutlar’da bir şubemiz bulunuyor. İkinci şubemizi de Gazipaşa’ya açmaya karar verdik. Gazipaşa halkına böyle bir yeri kazandırdığımız için çok gururulu ve mutluyum. İnşallah bizim içinde Gazipaşa için de hayırlı olur” dedi.

YÜZDE YÜZ DANA ETİ

Ekrem Coşkun Döner Genel Koordinatörü Mehmet Sabri Erten ise Gazipaşa Haber’e yaptığı açıklamada hizmet politikaları hakkında bilgi verdi. Amaçlarının Türk halkına yüzde yüz ambalajlanmamış, katkı maddesi konulmamış saf dana etini sunmak olduklarını belirten Erten, “2013 yılında kurulan işletmemiz kısa sürede 228 aktif şubeye ulaştı. Hedefimiz 333 şubeye ulaşmak. Buradaki temel amacımız hiçbir şekilde insan genetiğine aykırı olan gluten, çin tuzu, gömlek-iç yağı gibi katkı maddelerinin yer almadığı ürünleri halkımıza sunmak. Yeni jenerasyonun tamamen ete odaklı besin tüketmesini istediğimiz için içine ketçap, mayonez, sos gibi ürünleri de koymuyoruz. Soğanlı ve soğansız olmak üzere iki tür ürün veriyoruz. Ayrıca pilavüstü ve lavaşlı ürünümüz de mevcut. Etin lezzetini bastıracak, sağlığa zararlı maddeleri ürünlerimizde kullanmıyoruz. Gazipaşa halkına güzel bir hizmet olacağını düşünüyoruz. Gazipaşa halkına hayırlı olsun” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: ANTALYA’ . ŞUBESİNİ GAZİPAŞA’