BAŞKAN OĞUZ CHP’DE YENİ DÖNEMİ YORUMLADI

BAŞKAN OĞUZ CHP’DE YENİ DÖNEMİ YORUMLADI

CHP’nin 8. Genel Başkanı seçilen Özgür Özel dönemini değerlendiren CHP İlçe Başkanı Oğuz, hedeflerinin tüm ilçe belediyeleri almak olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), 2010 yılında yapılan 33. Olağan Kurultay'da genel başkanlığa seçilen ve 13 yıldır bu görevi aralıksız sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu devri sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen 38. Olağan Kurultay’da Özgür Özel, partisinin 8. genel başkanı oldu. 

Partisinde başlayan yeni dönemi yorumlayan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da parti adına çok büyük işler başardığını, Özel’in de partiye katacağı değer ve hizmetlerden en ufak bir kuşkusunun olmadığını, söyledi. 

İlçe Başkanı Oğuz, “Eski Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimize emekleri yadsınamaz derecede fakat halkta ve örgüt tabanında bir değişim talebi vardı. Kurultay delegelerimiz de bu değişim talebine sessiz kalmadı. Güzel bir kurultay süreci geçti. Çok çekişmeli bir süreç olmasına rağmen, tatsızlıkların olmadığı, yan yana oturulan, el ele sıkışılan bir süreci bitirdik. Sonuç olarak CHP’de Özgür Özel dönemi başladı. Önce Gazipaşa’mız, sonra Antalya ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Eminin yeni Genel Başkanımız aynı zamanda meslektaşım Özgür Özel, partimizi ve ülkemizi bir adım daha ileriye taşıyacak çalışmalara imza atacak ve çok güzel işler başaracaktır” dedi.  

“HEDEFİMİZ 400 BELEDİYEYİ DE ALMAK”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de konuşan Oğuz, hedeflerinin 400 belediyeyi de almak olduğunu söyledi.  Seçim çalışmalarını başlattıklarını söyleyen Başkan Oğuz, “Asıl hedefimiz Gazipaşa’da, Antalya’da bir değişim değil. Alanya’yı, Serik, Aksu ve Kepez’i almak. Çünkü saymış olduğum ilçelerde milletvekilliği seçimlerinde birinci olduk. En büyük hayalim de Gazipaşa’dan çıktığımda, Antalya İl Örgüt Binamıza gidinceye kadar CHP Belediyeleri haricinde başka bir partinin belediye topraklarına basmamak” ifadelerini kullandı.

 

“İYİ PARTİ İLE İTTİFAKI SÜREÇ BELİRLEYECEK” 

Başkan Fahri Oğuz, “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde, İyi Parti ile tekrar ittifak kurulur mu?” sorusunu; “Süreç belirleyecek” şeklinde cevapladı.  

Seçim döneminin yaklaşmasıyla ittifak konusunun şekilleneceğini belirten Oğuz, “Partimizin ittifakla kazandığı Antalya ve Gazipaşa’nın da içinde bulunduğu belediyelerimiz mevcut. Bu belediyelerimizde gayet uyum içinde çalışmalarını sürdürmekte.  Ancak önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar ittifakın söz konusu olup olmayacağını önümüzdeki süreç belirleyecek.  Şuan için keskin ve net ifadeler kullanmak doğru olmasa da yerel seçimlerde başarıyı inşa ettiğimiz, cumhurbaşkanlığı seçimlerde dirsek dirseğe çalıştığımız İyi Parti benim için değerli bir parti olmaya devam edecektir” diye konuştu.  



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN DÖNEMİ YORUMLADI