BAŞKAN, PLATFORM KAVGASINDA 2. PERDE

BAŞKAN, PLATFORM KAVGASINDA 2. PERDE

Gazipaşa Hepimizin Platformu'nun istifa etmiş yürütme kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı hedef alarak sert açıklamalarda bulundu.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçtiğimiz hafta yapılan basın açıklamasında Gazipaşa Hepimizin Platformuna sert tepki göstermişti. Bu sert sözlerin ardından Gazipaşa Hepimizin Platformu istifa etmiş yürütme kurulu üyeleri, Başkan Yılmaz’ı hedef alarak ateş püskürten açıklamalarda bulundu. İstifa etmiş yürütme kurulu üyeleri, “Siz yıllardır Gazipaşa'da değildiniz. 1 yıl bile Gazipaşa'da bulunmadan Gazipaşa Belediye Başkanı olmayı hak ederken Gazipaşa’dan biraz uzakta olanlar Gazipaşa için bir çift söz söylemeyi hak etmiyor mu?” ifadelerini kullandı. Platformdan yapılan açıklamada, “Sayın Başkan Mehmet Ali Yılmaz Bey. Gazipaşa Hepimizin Platformu için basında çıkan yazınız yine talihsiz açıklamalarla dolu maalesef. Gazipaşa'da değiller dediğiniz üyelerin Gazipaşa da bulunmuyor olması Gazipaşa için güzel şeyler istemesine engel midir?

“SİZ YILLARDIR GAZİPAŞA’DA DEĞİLDİNİZ”

Gazipaşa'da yaşamayan Gazipaşalılar ile Gazipaşa’da yaşayan Gazipaşalı olmayanlar Gazipaşa için güzel şeyler düşünemez mi? Siz yıllardır Gazipaşa değildiniz. 1 yıl bile Gazipaşa’da bulunmadan Gazipaşa Belediye Başkanı olmayı hak ederken Gazipaşa’dan biraz uzakta olanlar Gazipaşa için bir çift söz söylemeyi hak etmiyor mu? Gazipaşa Hepimizin Platformu Üyeleri ile siz ve bazı meclis üyeleri ile yapılan toplantıda dile getirdiğiniz sosyal yardım konusunda bizden yardım yapanların olduğunu söylediğimiz halde (sorunuz üzerine cevaplamıştık) niçin "sosyal yardım yapılırken neredeydiniz? “diye sorma gereği duydunuz?

“ELEŞTİRİ DEĞİL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNDUK”

16 Ekim 2020 tarihinde saat 19.00’da Gazipaşa Kültür Salonu’nda sizler tarafından duyurulan " Gazipaşa’mız Bugünü ve Yarınını Konuşuyor " etkinliğinde bizler ORADAYDIK ve güzel somut öneriler sunduk. Emekli Öğretmen Sayın Uğur Yetkin " Ben bugün ve geçmiş belediye başkanlarını burada görmeyi çok isterdim demişti o gün. Sahi siz ve meclis üyeleriniz neredeydiniz? Neden gelebileceğiniz bir güne almadınız? Eleştiri değil çözüm önerileri sunduk sizlere dilekçe vererek. Gerekirse üzerimize düşeni yapmaya hazırız dedik. Hala niçin yalnızca eleştiri yapmakla suçlarsınız? Bizleri SAHİLSEVER olarak suçlama! yapıyorsunuz. Bu konuda haklısınız. Seviyoruz sahilimizi. Ancak yalnız sahili değil halkın sahip olabildiği bir sahili seviyoruz. Ya siz hangi sahili seversiniz? Maden işletmelerine sesleri çıkmıyor demişsiniz. Bu konuda köylerimizin yanındayız. Hatta birtakım görüşmelerde de bulunduk muhtarlarımızla. Daha ciddi adımlarımız da olacaktı ama yasal durumlar gereği beklemek gerekti. Yani yalnızca sahil sever değil köy severiz de.

YALNIZCA OTEL SAHİBİ DEĞİL GAZİPAŞA İNSANIDA KAZANSIN

Aslında biliyorsunuz ama yine hatırlatalım. Bizi destekleyenler arasında değişik siyasi partilere gönül vermiş siyasi çıkar peşinde olanlar olabilir. Ancak platform özünde yalnızca Gazipaşa için güzel şeyler düşünenler ve isteyenlerden oluşuyor. Varsa içimizde art niyetli insanlar zamanla ayıklanır. Tutumumuz partiler üstü bir tutum. Ayrıca kişiler üstü bir tutum. Gazipaşa Belediye Başkanlığı'nda kim oturur ise otursun biz aynı ilkeler ile hareket ederiz. Bu nedenle Gazipaşa'nın yararı için bütün sivil toplum örgütleri ve bütün partiler ile görüşürüz, yürürüz, ancak hiçbirinin yanında veya arkasında olmayız. Yine bildiğiniz üzere lütfen artık bizleri turizm karşıtı olmakla suçlamayın. Gazipaşa da yalnızca otel sahibinin değil tüm Gazipaşa insanının turizm den payını alabileceği bir turizm gelsin istiyoruz.”



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN PLATFORM KAVGASINDA . PERDE