BAŞKAN YİĞİT, BASINLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YİĞİT, BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Yiğit, parti binasında gazetecilere özel basın toplantısı düzenledi. Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıda Yiğit, basına yeni açıklanan yönetim listesi hakkında bilgi verdi.

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Parti binasında 26 Ekim Perşembe günü saat 9.30’da basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin davetli olduğu toplantıda yeni yönetim listesi hakkında bilgi veren Yiğit, genç ve dinamik bir ekip ile yola çıktıklarını ifade etti. 

“SAHADA YÜRÜMEDEN KOŞACAĞIZ”

Amaçlarının koltuktan ziyade hizmet olduğunu belirten Başkan Yiğit, “Bildiğiniz üzere yeni yönetim listemiz kabul gördükten sonra basına servis ettik ancak yönetimde kimlerin neden olduğu hakkında bir açıklama yapmamıştık. Bugün bu konuyla ilgili sizleri bilgilendirmek isterim. Öncelikle şunu net olarak söyleyebilirim ki yönetimde olan isimlerin hepsi vasfı olan insanlar. Mesleklerinde bir yer edinmiş, vizyonu geniş, en önemlisi de genç ve dinamik yapıya sahipler. Hedefimiz olan 31 Mart seçimlerinde bu ekiple sahada yürümeyecek, koşacağız. Zaten yönetim listesini belirlerken de en çok dikkat ettiğimiz hususlardan birisi hizmet aşamasında gücümüze güç katacak istekli ve inançlı insanların olmasıydı. Aynı zamanda farklı meslek gruplarından, işinin ehli kişilerle çalışmak ve yolumuzu emin adımlarla ilerletmekti. Çünkü bizim en büyük amacımız kiralık koltuğa oturmak değil Gazipaşalılara en güzel hizmeti verebilmek. Oluşturduğumuz yönetim listesinde yer alan kişilerde bu amaçlarımıza çok iyi hizmet edeceğinden kuşkum yok. İlerleyen süreçlerde sahada çalışmalarımızı da aktif bir şekilde başlatacağız”  dedi.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN YİĞİT BASINLA ARAYA GELDİ