BAŞKAN YİĞİT MAKAM KOLTUĞUNA OTURDU

BAŞKAN YİĞİT MAKAM KOLTUĞUNA OTURDU

Başkan Yiğit, makam koltuğuna dualar eşliğinde oturdu. Çiçeği burnunda başkanı özel gününde sevenleri ve parti teşkilatı yalnız bırakmadı.

AK Parti Gazipaşa İlçe   Başkanı Ramis  Yiğit,  dün gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından bugün saat 14:00'da parti binasına çıktı. Başkana çok sayıda tebrik mesajı geldi. 
 

DESTEKLERİNİZE TALİBİM
Dualar eşliğinde parti binasına çıkan Başkan Yiğit, gelen herkese teşekkür mesajını şu ifadeler ile aktardı.  " Bugün benim  özel anıma eşlik eden herkese teşekkür ederim. Şu unutulmasın ki durmadan çalışıp yolumuza dur durak vermeden devam edeceğiz. Hedefimiz 2024 olup yerel seçimleri kazanmak. Durmadan ileriye gideceğimizden asla şüpheniz olmasın. Bu süreçte desteklerinize talibim" dedi. 
 

"BAŞKAN YİĞİT'İN EMRİNDEYİM"
AK Parti Gazipaşa İlçe   Başkanı Ramis  Yiğit'in ardından konuşma yapan bir başka isimde Eski İlçe Başkanı aynı zamanda Belediye Başkan aday adayı Ali Doğan oldu. Başkan Doğan konuşmalarında, "  Bugüne kadar bana verilen yetkiyle partimizi onurla temsil ettim. İnşallah  yıllarca elimde tuttuğum bu bayrağı gönül rahatlığı ve huzuru ile Ramis Başkana devrediyorum. Çünkü teşkilatın içinden gelen en az AK Parti'yi bizim kadar içine sindirmiş ve  AK Partilice davranan ve AK Parti'yi iktidar edebilmek için canıyla malıyla, kanıyla mücadele vermiş biridir. Bu açıdan teşkilat olarak ve şahsi olarak Ramis Başkanın yanındayım bilhassa emrindeyim" ifadelerini kullandı. 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN YİĞİT MAKAM KOLTUĞUNA OTURDU