BAŞKAN YILMAZ’DAN YENİ BİR SKANDAL!

BAŞKAN YILMAZ’DAN YENİ BİR SKANDAL!

Mahallesinde yaşanan sivrisinek rahatsızlığını dile getirmek için Belediyeye giden CHP’li Mehmet Ali Çağlar, Başkan Yılmaz tarafından, “Randevun yok” diyerek odasından çıkarınca “Beni babanın evinden mi çıkarıyorsun” diyerek tepki gösterdi.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü yönetiminde geçmiş dönemlerde görev almış Mehmet Ali Çağlar, sosyal medya hesabında Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a ateş püskürdü.

Mahallesinde yaşanan sivrisinek sorununu dile getirmek ve 24 mahalle sakininin imzaladığı dilekçeyi Belediye Başkanı Yılmaz’a sunmak için başkanlık makamına giden Çağlar, beklemediği bir tavırla karşılaştı.

Başkan Yılmaz’ın kendisine “Randevun var mı?” diye sorduğunu, “Hayır’ cevabını vermesi üzerine “Randevun yoksa görüşmüyorum” diyerek kendisini makamdan dışarı çıkardığını belirten Çağlar, tepkisini sosyal medya hesabında dile getirdi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz çok yükseklerden uçuyorsun. Bir gün alçaldığında niye alçaldığını sorarsalar verecek cevap bulamayacaksın. Onun için uçuşlarını ayarlasan iyi olur diye hatırlatırım” dedi.

Çağlar, Facebook hesabında yayınladığı yazısında şunları söyledi:

“Sayın Başkan 8 Haziran 2020 günü saat 13.45’te toplum yararına bir dilekçeyle makamınıza geldim. Ben size konuyu anlatmadan ve dilekçeye bakmadan bana ‘randevun var mı?’ dedin. Ben de ‘yok’ deyince bana ‘randevun yoksa görüşmüyorum’ dediniz.

“BABANIN EVİNDEN Mİ BENİ ÇIKARDIN?”

Ben sizi 40 yıldır tanırım, siz de beni tanırsınız. Beni içerden dışarıya çıkarırken Gazipaşa halkının belediye başkanı olduğunu unutup babanın evinden mi beni dışarı çıkardın acaba. Bana bunu yapıyorsan başkalarına ne yaptığını merak ediyorum. Merak etme 50 yıllığına filan başkan seçilmedin 5 yıllığına seçildin. Bir yılın gitti, kalan 4 yıl bitince ‘aa ne kadar kısa imiş başkanlık’ diyeceksin ama iş işten geçecek. Ama ben sana üzülmeyeceğim. Seçilmiş olduğun partiye verdiğin zarara üzülürüm.

“İNSANLARI BELEDİYENİN BORCU VAR DİYEREK BAŞINDAN ATIYORSUN”

Siz adayken ‘ben gelince her şey çok güzel olacak’ diyordun ama gelince verdiğin sözleri unuttun. Gelen vatandaşlara belediyenin borcu var diyerek insanları başından atıyorsun. Seçildiğin partide yıllarca emeği olanları yok sayıyorsun. O makama gelirken  herkesin emeği ve katkısını unutma. Kimse tek başına bir yere gelemiyor. Sokağa in de insanlar ne diyor yönetim şekline. Benim sunduğum dilekçede bana ‘Antalya Büyükşehir Belediyesi yapacak’ diye kullandığın cümleyi yadırgıyorum. Antalya Belediyesi başka bir eyaletin belediyesi de biz mi bilmiyorduk. Bu cümlenin arkasından dalga geçercesine bana ‘Fen İşleriyle görüş’ diyorsun. Acaba Fen İşleri sizden ayrı, bağımsız bir kurum mu da bana bu şekilde davranıyorsun?

“EMEKSİZ BİR YERE GELİNİRSE SONUÇ BUDUR”

Sayın Başkan sana daha çok diyecek sözüm var da yazamıyorum. Emeksiz bir yere gelinirse sonuç budur. Söylediğim cümlelerimin içeriği aşağıdaki dilekçedir. Okuyun kararı sizler verin. Ben bu partiye 1999 yılında emekli oldum, kayıt yaptırdım. Partinin her kademesinde çalıştım.  Kongre delegesi, ön seçim delegesi, il delegesi ve 4 yıl İlçe Sekreteri olarak  hizmetim var partiye. Helal osun yaptıklarım ama hiç hizmet vermemiş birileri hizmet eden emekçileri makam odasından dışarı atıyor. CHP İl Başkanlığına ve CHP Genel Başkalığının da dikkatine sunarım.”



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN YILMAZ’ SKANDAL!