BAŞVURUSUNU YAPAN ÇELİK’E YOĞUN İLGİ

BAŞVURUSUNU YAPAN ÇELİK’E YOĞUN İLGİ

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan önceki dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, bugün ilçe binası önünde seslendiği partililerinden destek istedi.

Gazipaşa Hastanesi Başhekimlik görevinden Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa eden Dr. Adil Çelik, bugün saat 15.00’da AK Parti İlçe Başkanlık binası önünde partililerine seslendi. Yoğun bir kalabalığın desteğini arkasına alan Çelik, Gazipaşa’ya değer katacak projeleriyle hizmet vermek istediğini söyledi. 

Tezahüratlar arasında konuşmasını sürdüren Çelik, yol arkadaşlarından hem destek istedi hem de projeleri için söz verdi. Seçilen Başkan olduğu taktirde Gazipaşa’yı vizyonlu projeler ile buluşturacağını belirten Çelik, “Sizlerin teveccühü ile 2014-2019 yılları arasında, Gazipaşa Belediye Başkanı olarak çok sevdiğim ilçeme hizmet etme fırsatı buldum. Sizlerin desteğiyle Gazipaşa’mızı ilk defa AK Parti Belediyeciliği ile tanıştırdık. Görev süremizce yaptığımız hizmetlerle kırılması zor bir rekora imza attık. 

Bu hizmetlerin neler olduğunu, bu hizmetlerden yararlanan, bu hizmetleri kullanan sizler çok iyi biliyorsunuz. Tek tek bunları anlatıp vaktinizi almak istemiyorum.

Ancak şunu çok iyi biliyorum: Çok sevdiğim Gazipaşa’m ve siz kıymetli hemşerilerim hizmeti özlediniz. 

Görevi devrettiğimiz günden bu yana geçen 5 yılda Gazipaşa’mız ne yazık ki duraklama dönemini yaşadı. 

Yarım kalan hizmetlerimizi tamam etmek için, değişen ve gelişen Türkiye’de Gazipaşa’mızın vizyon proje ve planlarıyla yerini alması için, 

edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi, hükümetimizin gücüyle birleştirerek sevdalısı olduğumuz Gazipaşa’mıza hizmet etmek için bir kez daha, AK Parti’den Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı olacağımı, emanetin sahibi siz değerli hemşerilerime duyurmak istiyorum. 

Seçildiğimiz taktirde belediyemize ilk fırsatta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi kuracağız. Yeniden sıcak asfalt dökmeye başlayacağız. Başkanlık makamında randevu zorunluluğunu kaldıracağız. Kapımız, gönlümüz ve telefonumuz her zaman sizlere açık olacak. Gazipaşa’mıza değer katacak daha pek çok projemizi inşallah önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım.

Çıktığım bu yolda desteklerinizi bekler, sizleri en kalbi duygularımla selamlarım” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: BAŞVURUSUNU YAPAN ÇELİK’ YOĞUN