BELEDİYE PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

BELEDİYE PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gazipaşa Belediyesi’nin temizlik işleri personeli, bulduğu yaklaşık 80 Bin TL değerindeki ziynet eşyasını İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim etti. Başkan Yılmaz personelini tebrik ederek altın hediye etti.

GAZİPAŞA Belediyesi’nde temizlik işleri personeli olarak çalışan Mahmut Şahin, salı günü öğleden sonra görev yeri olan Yeni Mahallede, temizlik çalışması yaparken bir çanta buldu. Bulduğu çantanın içinde 80 bin TL değerlinde ziynet eşyası olduğunu görünce, bulduğu çantayı hemen Gazipaşa İlçe Emniyete Müdürlüğü’ne teslim etti. Çantayı teslim alan emniyet güçleri, çantanın sahibini bularak teslim etti.

Örnek bir davranış sergileyen Şahin, “Süpürge yaparken yerde bir çanta buldum. Çantayı açtığımda içinde altın bilezik olduğunu gördüm. Sahibini bulabilmek için çantayı hemen Emniyet’e götürdüm. Bu benim vatandaşlık görevim. Çantanın sahibi bulunup teslim edilmiş. Çok mutluyum. Ben daha öncede çalışırken para bulmuştum, onu da hemen Emniyet’e götürmüştüm. Ben ekmeğimi çok şükür belediyemizden kazanıyorum. Allah herkese helal ekmek yedirmeyi nasip etsin” dedi.

BAŞKAN YILMAZ PERSONELİ ÖDÜLLENDİRDİ

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Mahmut Şahin’i örnek davranışından dolayı tebrik etti. Makamında Şahin’i ağırlayan Başkan Yılmaz, Şahin’i plaket ve çeyrek altınla ödüllendirdi. Yılmaz; ”Vicdanı sorumluluğunu yerine getirerek bizleri mutlu eden değerli arkadaşımıza, bizim de küçük bir hediyemiz var. Bu güzel davranışı için kendisine çok teşekkür ediyor sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.