BOZUK YOLLARA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ EL ATTI

BOZUK YOLLARA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ EL ATTI

Gazipaşa-Anamur sınırlarındaki bozuk yayla yollarına Orman İşletme Müdürlüğü el attı.

 Bir geçenin bir daha geçmediği 3 yıldır unutulan Kaşpazarı, Elbalak, Deliktaş ve Balca yayla yollarına Orman İşletme Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Ulaşımı zor yollardan şikâyetçi olan vatandaşlar çözüm için Göçük Mahalle Muhtarı Yakup Erdoğan ve Gökçebelen Mahalle Muhtarı Erol Aksoy’dan düzeltilmesi için talepte bulundular. Yol sıkıntısını çözmek için, mahalle muhtarları Aksoy ve Erdoğan AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’la görüşerek harekete geçti.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 Başkan Doğan, gelen talebi yerin getirmek için Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Ahmet Yıldırım’la bir görüştü. Fikir alışverişinin ardından yayla yollarına Orman İşletme Müdürlüğü tarafından dozer gönderilerek çalışma başlatıldı. Önümüzde ki günlerde greyder ve silindir de gönderilecek. En kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

HALK ÇALIŞMADAN MEMNUN

Gazipaşa ve Anamur halkı yapılan çalışmadan memnun. Yayla ulaşımını kolaylaştıracağını söyleyen vatandaşlar AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’a, Orman İşletme Müdürü Ahmet Yıldırım’a, Göçük Muhtarı Yakup Erdoğan ve Gökçebelen Muhtarı Erol Aksoy’a teşekkür ettiler.