BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ’NDEN KIRSAL DA KAR MESAİSİ

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ’NDEN KIRSAL DA KAR MESAİSİ

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yol ekipleri, Gazipaşa’nın kırsal bölgelerinde meydana gelen yoğun sağanak yağmur ve kar yağışına karşı harekete geçti.

Yaklaşık bir haftadır Antalya’yı etkisi altına alan sağanak yağış yerini kırsal bölgelerde şiddetli kar yağışına bıraktı. Her ihtimale karşı teyakkuzda olan Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yol ekipleri tarafından Gazipaşa kırsalında da çalışma başlatıldı. Ekipler, Akoluk mahallesinde acil bir hasta nakli için yolda kalan ambulansın da yolunu açarak yolları temizledi.

AMBULANS’A KAR ENGELİ

Dün; bir hastanın acil çağrısı İçin harekete geçen 112 Ambulansı yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı Akoluk mahallesine ulaşamadı. Gelen ihbar üzerine harekete geçen Büyükşehir yol ekipleri, Akoluk Mahallesine ulaşarak grup yolunu ulaşıma açtı. Akoluk Mahallesi grup yolunun yanı sıra Yeniköy, Ilıca, Sugözü, Göçük ve İnal mahalle sınırlarımdaki grup yollarında da sağanak yağışın meydana getirdiği hasarların tamiratını yapan ekiplerin diğer grup yollarına da gerekli müdahaleyi yapacağı öğrenildi.