BUZAĞI TECAVÜZCÜSÜ MAHALLEDE İSTENMİYOR

BUZAĞI TECAVÜZCÜSÜ MAHALLEDE İSTENMİYOR

Yeşilyurt mahallesinde G.E. isimli şahsın cinsel saldırıda bulunduğu ineği Haluk Levent’in sahip çıkması üzerine olay tekrar gündeme geldi.

İneğin sahibi Abdulkerim Gürbüz şahsın mahalleyi terk etmesini istedi.

Gazipaşa’nın Yeşilyurt mahallesinde Ağustos ayında meydana gelen olayda G.E. (67) isimli şahıs, komşusu Abdülkerim Gürbüz’e ait iki aylık buzağıya tecavüz etmişti. Olayı gözleriyle gören Gürbüz jandarmayı arayarak şahıstan şikâyetçi olmuş ancak G.E. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.

Duyulduğu an ilçede büyük yankı uyandıran hadise Haluk Levent’in tecavüze uğrayan buzağı ve annesine sahip çıkmasıyla tekrar gündeme geldi. Levent atmış olduğu twette, “Yavru buzağı’ya tecavüz ediliyor. Tecavüzcünün DNA’sı uyumlu çıkıyor. Sevgili gazeteci arkadaşlar! Kesinleşmiş olayların faillerinin kimliğini lütfen açık yazın. Yazın ki utanılsın! Ben artık yazacağım. Adı Gasım E.” Sözleriyle tepki gösterdi.

Konuya ilişkin görüştüğümüz buzağının sahibi Abdulkerim Gürbüz, “Haluk Levent’in ekibinin kendisi ile iletişlime geçtiğini buzağı ve annesini kendilerinden bedeli karşılığında almak istediklerini belirtti. Haluk Levent’e teşekkür ediyoruz ineğimizin aşılarını yaptırdıktan teslim edilecek” dedi.

“BU ŞAHSI MAHALLEDE İSTEMİYORUZ”

Olaya ilişkin tepkisini dile getiren Gürbüz ineğine tecavüz eden şahısı mahallede istemediğini belirterek, “Buzağıma G.E. isimli şahıs tecavüz ederken yakaladım. O şahıs mahkemede “mala zarar verme” suçu oluşmadığı gerekçesiyle ceza almadı. Bu karara itiraz ettim. Biz bu adamı mahallemizde istemiyoruz. Şuanda mahallede değil ama gelecekmiş. Benim burada 100-120 metre ileride komşum. Bu adamla yüz yüze geldikçe sinir oluyorum elimden bir kaza çıkacak.

Haluk Levent’in ekibinden aradılar beni. Benimle irtibata geçtiler. İneği bedeli karşılığında satın aldılar. 20-25 gün içerisinde ineğin aşısı ve diğer gerekli belgeleri tamamlandıktan sonra Haluk Levent’in ekibi gelip götürecekler. İnek İzmir’de bir besi çiftliğinde bakılacakmış” dedi.