ÇAĞLAYAN'DAN DEPREMZEDELERE YARDIM

ÇAĞLAYAN

Ak Parti Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Şevki Çağlayan, depremzedelere destek olmak için bir kamyon dolusu ihtiyaç malzemesi yardımında bulundu.

Tarihin en büyük deprem felaketinin ardından tüm Türkiye, afetin yıktığı 10 il için seferber oldu. Yaraları sarmak için harekete geçen Gazipaşalılar, deprem bölgesine TIR'lar dolusu yardım gönderdi. İlçe halkı, Gazi Spor Salonu'nda depremzedeler için oluşturulan sosyal market için de yardım yapmaya devam ediyor. Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve iş insanı Şevki Çağlayan, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar için oluşturulan sosyal markete; battaniye, eldiven, bere, atkı, çorap, yetişkin-çocuk iç çamaşırı, tulum, çocuk bezi, kadın hijyen ürünü, ıslak mendil, su, mama, konserve, erzak, tüp, hijyen ürünleri yardımında bulundu. Kamyonla spor salonuna getirilen ürünler, yetkililer tarafından teslim alındı.

TEK YÜREK OLDUK

Çağlayan, “Topluma karşı duyduğumuz sorumluluk çerçevesinde, afet bölgesine destek olmak üzere çalışmalar yapıyoruz. Bu elim hadise karşısında tek yürek olarak, birlik içinde hareket ediyoruz.  Ülkemizde büyük bir afet gerçekleşti, yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet, acılı ailelere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bizler kardeşlerimiz için bir yardım kampanyası düzenledik.  Elimizden geldiği kadarıyla hazırladığımız malzemeleri, depremzedelere dağıtılmak üzere ilçemize getirdik. Burada yetkililere teslim edeceğiz" dedi.



Anahtar Kelimeler: ÇAĞLAYAN' DEPREMZEDELERE YARDIM