ÇAKIR’DAN, BÜYÜK KURULTAYA DAVET

ÇAKIR’DAN, BÜYÜK KURULTAYA DAVET

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultay’ı 22 Ekim tarihinde Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Büyük Kurultaya BBP’nin Genel Başkan yardımcısı Alaattin Çakır, tüm halkı davet etti.

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 12. Olağan Büyük Kongresi 22 Ekim’de Ankara’da yapılacak. Kongreye tüm halkı davet eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, “Kurulduğu günden bu yana şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bıraktığı kutsal mirasa sahip çıkmaya çalışıyoruz” dedi. 

Partisi’nin köklü bir siyasi geçmişi olduğunu vurgulayan Çakır, “30 yıllık bir siyasi geçmişi olan partimiz, hakikat ile siyaseti aynı çizgide buluşturan ve bunu kendisine dava edinen bir siyasi harekettir. Bu siyasi hareketin öncelikleri; devletimizin bekası ve milletimizin istikbali ve toprak bütünlüğümüzün korunmasıdır.

Partimizin 12. Olağan Büyük Kurultayı, 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.00’da Ankara Spor Salonu’nda yapılacaktır. Kurultayımızda Merkez Karar Yürütme (MKYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) aday adaylığı başvuruları 20 Ekim 2023 tarihinde kadar devam edecektir. 

Partili, partisiz tüm halkımızı 12. Olağan Büyük Kurultay’ımıza davet ediyorum. Kurultayımızın şimdiden ülkemize, milletimize ve Büyük Birlik camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 



Anahtar Kelimeler: ÇAKIR’ BÜYÜK KURULTAYA DAVET