ÇAVUŞOĞLU'NDAN BAŞKAN YİĞİT'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇAVUŞOĞLU

Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu bugün saat 14:00'da AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlık binasına gelerek Başkan Ramis Yiğit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 


Çavuşoğlu'nun hayırlı olsun ziyaretlerine  partinin Yönetim Kurulu üyeleri , Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları , Eski İlçe Başkanları ve parti üyeleri tam kadro katıldı. 
Başkan Yiğit, Çavuşoğlu,hayırlı olsun ziyareti ile onurlandırdığını ifade etti. Yiğit," Önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Ak Parti Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu’na çok teşekkür ederiz.  Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bayram namazlarında her zaman  beraber saf tuttuk. Verdiği  bütün sözleri yerine getirdi. Şimdi de hayırlı olsun ziyaretiyle bizleri onurlandırdı. Huzurunuz da bir kez aha teşekkür ederim" dedi.


Başkan Yiğit'in ardından konuşma yapan önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'da konuşmaların da birlik ve beraberlik mesajları verdi. En büyük gücün birlik olduğuna vurgu yapan Çavuşoğlu;  "Bugün Gazipaşa'ya gelerek yeni ilçe başkanımızı ziyaret etmek istedik. Aynı şekilde henüz daha Genel Merkezde onaylanmadı ama yönetim kurulumuzu da tebrik etmek istedik. Ramis Yiğit Başkanı'mızı genel merkezimizin ve sizlerin teveccühüne nail olduğu için tebrik ediyorum.  Kendisine  ve yönetim  kuruluna  canı gönülden başarılar diliyorum. Yenileme olmadan gelişme olmaz. Partimizin kuruluşundan buyana görev yapmış arkadaşlarımız var. Gayretleri için çok çok teşekkür ediyorum. Hemen sol tarafımda  daha önce ilçe başkanlığımızı yapmış, fedakarca çalışmış başkanlarımıza da ayrıyeten teşekkür ediyoruz. 


Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz zaman başaracağız. Aksi taktirde bizde mutlu olamayız, aynı zamanda bereketli de olmaz. İşte en son yerel seçimlerde kendi aramızda biraz problemler yaşadık ve  kaybettik. Kendimizde kaybettik yani onu açıkça söylemek gerekir. Şimdi tekrar kazanma imkanımız var. Kazanmamız lazım. Büyükşehir'ide kazanmamız lazım"Soruyorum sizlere dört buçuk yıldır Büyükşehir'in Gazipaşa'ya yaptğı bir hizmet var mı? Mevcut ilçe belediye'nin var mı? bunların hizmet etme gibi bir dertleri yok . O yüzden bu işlerin vebali var. Buralarda seçimi kazanmamız lazım. Aday adayları olabilir. Kimse kimsenin adaylığını garipsemesin. Tuhaf karşılamasın. Düşmanca bakmasın birlik ve beraberlik olsun" dedi.