ÇEVRECİ DOKTORDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÇEVRECİ DOKTORDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde üroloji doktoru olarak görev yapan İlker Fatih Şahiner, doğa gezintisi yaptığı sırada çöp yığınlarını görünce çevre temizliği yaptı.

GAZİPAŞA Devlet Hastanesi'nde üroloji doktoru olan İlker Fatih Şahiner, yaptığı doğa gezilerinde çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak ilçe tanıtımına da önemli katkılar sunuyor.

Pazar günü Kızılin mağarası üzerinde bulunan Evliya Tepesinde doğa gezisi yapan Dr. Şahiner, fotoğraf çektiği sırada çevredeki çöpler dikkatini çekti. Aşırı derecede çöp bulunan tepede çöp toplamaya başlayan Şahiner’in kısa sürede topladığı çöpün çokluğu şaşkınlık yarattı.

Topladı çöpleri poşetlere dolduran ve bir noktaya toplayan çevreci doktor, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak şu mesajı verdi: “Neyi eksik yapıyoruz, nerede eksik yapıyoruz? Elimizden geldiğince topladık ama maalesef birşeyler eksik oldukça devamı gelecektir. En azından bu toplanan çöpleri belediyenin alması ve oraya çöp konteyneri koyması gerekmektedir" İfadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ÇEVRECİ DOKTORDAN ÖRNEK DAVRANIŞ