CHP İLÇE BAŞKANI YAVUZ DEMİR OLDU

CHP İLÇE BAŞKANI YAVUZ DEMİR OLDU

Geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanı Ömer Güven’in istifa etmesi üzerine toplanan parti yönetimi, yaptığı oylama sonucunda oy birliği ile Yavuz Demir’i CHP’nin yeni İlçe Başkanı seçti.

CHP İlçe yönetimi bugün saat 13.30 da parti binasında toplantı düzenledi. Toplantıya İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt ve partililer katıldı. Katılımcılara Partinin Örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Fahri Oğuz tarafından açıklama yapıldı. Parti Tüzüğünün 24/4 maddesi gereğince Yönetim Kurulunun olağanüstü toplandığını belirten Oğuz, ‘‘Öncelikle bugüne kadar yönetim kademesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Tüzüğümüzün ilgili maddesi gereğince yapılan oylama sonucunda, yönetim kurulumuz Oy birliği ile Yavuz Demir arkadaşımızı İlçe Başkanı seçmiştir’’ dedi.
Partilileri birlik olmaya davet eden Oğuz, “Bugünden itibaren tüm üyelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız, delegelerimiz, mahalle temsilcilerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve Belediye Başkanımızla birlikte kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz’’ diye konuştu. 
Başkan Yavuz Demir ise yaptığı konuşmada, “Arkadaşlar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Bundan sonra ayrılık gayrılık, küslük, dargınlık olacağını zannetmiyorum. Çok söze de gerek yok, bundan sonra zaten herkesin gözü bizim üzerimizde olacak. Herkesi bekliyoruz partiye, dışarılarda konuşmanıza falan gerek yok. Eleştirileri burada yapabilirsiniz, burada kavga da edebilirsiniz. Beklentimiz bu yönde. Bundan önceki yönetim kurulu arkadaşlarıma ve yönetim kurulu başkanıma hepsine teşekkür ederiz. Diyecek başka bir şey yok, görevimizin başındayız. Yönetim kurulumuz aynen devam edecek, istifa edenlerin yerine yenilerinin gelmesinin zamanı var” şeklinde konuştu.
 



Anahtar Kelimeler: BAŞKANI YAVUZ DEMİR