CHP'Lİ KADINLAR SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP

CHP Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül ve yönetim kurulu üyeleri, yoğun katılımlı bir toplantının ardından seçim startını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül ve yönetimi, dün öğlen saatlerinde parti binasında, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir ve yüzlerce kadının katılımıyla bir toplantı düzenledi.  14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri  öncesinde yapılan toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu.
 

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK İSTEDİ


İlçedeki kadınlara kendisini ve yönetim kurulu üyelerini tanıtan CHP Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül, kadınların toplumun içindeki önemine değindi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili konuştu.  Seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Sümbül, “Bizler burada çocuklarımız ve gençlerimiz için hep birlikte çalışacağız. Ülkemizi aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Çıktığımız bu yolda siz kadınlarımızın düşünceleri, fikirleri ve çalışmaları çok önemli. 13. Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
 



Anahtar Kelimeler: ' KADINLAR SEÇİM STARTINI VERDİ