CHP’Lİ KADINLARDAN BROŞÜRLÜ TANITIM

CHP’Lİ KADINLARDAN BROŞÜRLÜ TANITIM

CHP Kadın Kolları Başkanı Bakar ve yönetimi, ‘15 Soruda Aile Destekleri Sigortası’ konusunda hazırlanan tanıtım broşürlerini vatandaşlara dağıttı.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Neşe Bilgili Bakar ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan,  ‘15 Soruda Aile Destekleri Sigortası’  konulu tanıtım broşürlerini Ilıca Mahallesi halkına dağıtarak bilgilendirme yaptılar. Konuyla ilgili bilgi veren Kadın Kolları Başkanı Bakar, “Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak, Ilıca Mahallesinde  ‘Aile Destekleri Sigortası’ tanıtım broşürlerini dağıttık.  CHP’nin güçlü sosyal devlet projesinin merkezinde ‘Aile Destekleri Sigortası’ bulunmaktadır. Aile Destekleri Sigortası’nın temel hedefi, ülkemizde çağdaş bir sosyal güvenlik sistemi ve sosyal koruma ağı geliştirmektir. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, tüm yurttaşlarımızı her türlü dışlanmışlıktan kurtarmaktır. Aile Destekleri Sigortası ile yurttaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan, bağımsız, özgür ve eşit bireyler olarak yaşamaları sağlanacak; bireyler, aileler ve kadınların aile içindeki konumları güçlenecektir. Aile Destekleri Sigortası, Türkiye’de güçlü sosyal devletin temelini oluşturacaktır.
“SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”
Aile Destek Sigortası’nın önemini pandemi döneminde daha net gördük. Aile Destekleri Sigortası kadını güçlendirir, böylece kadınlar çocuğunun ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabilir ve kimseye muhtaç olmaz. Eğer bugün Aile Destekleri Sigortası uygulanıyor olsaydı, bu pandemide kesinlikle aileler mağdur olmayacaktı.  İktidara geldiğimizde uygulayacağımız Aile Destekleri Sigortası’nı anlatmak  için kadın kolları olarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Yoksulluğu yöneten değil bitiren olacağız” dedi.



Anahtar Kelimeler: KADINLARDAN BROŞÜRLÜ TANITIM