CHP’NİN ADAY ADAYLARI BELLİ OLDU

CHP’NİN ADAY ADAYLARI BELLİ OLDU

Yerel seçim takviminin işlediği CHP’de Başkan Oğuz, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurularını resmiyete döken 9  aday adayının isimlerini parti binasında düzenlenen  toplantıda açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri için yol haritasını çizen CHP’de bugün, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuruları sona erdi. CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, aday adayı olan isimleri parti binasında düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısında açıkladı. Toplantıya aday adaylık başvurularını resmiyete döken 9 aday adayı ve çok sayıda partili katılım sağladı. 

Aday adaylarının omuz omuza durduğu toplantıda konuşma yapan Başkan Fahri Oğuz, seçim zaferini şimdiden kutladıklarını belirtti.  CHP’deki birlik ve dayanışmanın bozulacağını bekleyenlere ‘Kötü bir haberim var’ diyen Oğuz, hedeflerinin 2024 yerel seçimlerinde CHP iktidarlığını kazanmak olduğunu söyledi. 

Başkan Oğuz, “ Hatırlıyorsanız, 2019 yerel seçimlerden çıktığımızda önce Gazipaşa’yı aldık, Antalya’yı aldık, Ankara’yı ve İstanbul’u aldık. Türkiye’nin 11 tane büyükşehir Belediyemizle beraber, ülkemizde aslında psikolojik iktidarı almıştık. Geçtiğimiz genel seçimlerde ise hepimiz hayal kırıklığına uğradık. Şimdi ise ihtiyacımız olan tek şey 2024 yerel seçimlerinde tekrar psikolojik iktidarın sahibi olmak. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir sonraki genel seçimde de en büyük idealimiz olan Cumhuriyeti’mizin 100. Yılında geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla sloganımızla CHP’nin kadrolarıyla Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmek.  Bunun için önce başarmamız gereken süreç,  Mahalli İdariler seçimini başarıyla geçmektir.  Yanımda gördüğünüz, değerli aday adayları 2024’te tekrardan Gazipaşa’da Cumhuriyet Halk Partili Belediye’yi kazanacak ekiptir.  Bu ekibin İlçe başkanı olarak hepsine söz veriyorum; 31 Mart akşamına kadar canla, başla, seçimi kazanıncaya kadar 9 arkadaşımızla omuz omuza aday olan arkadaşımızın yanında çalışacağız. Şimdiden tüm örgütümün seçim zaferini kutluyorum. Buradan bizden ayrışma bekleyen, bölünme bekleyen boş hayallerin peşinden koşanlara sesleniyorum daha çok beklerler. Bizde ayrışma söz konusu bile olamaz Bizler, iri diri ve canlı bir ekibiz” dedi. 

İşte CHP’nin Belediye Başkanlığı Aday Adayları; Cem Burak Özgenç, Ali Haydar Dikmen, Turan Gülcan, Oya Çalık Başeğmez, Yavuz Çelik, Ali Kızılateş, Deniz Özdemir, Mehmet Ali Yılmaz, Murat Özçelik

 



Anahtar Kelimeler: ADAYLARI BELLİ