ÇOKAL GAZİPAŞAYI GEZDİ

ÇOKAL GAZİPAŞAYI GEZDİ

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal, Gazipaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belirli aralıklarla Gazipaşa’yı ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, geçtiğimiz gün Gazipaşalı esnafları ziyaret etti. Gazipaşa’da birçok esnafı ziyaret eden Vural, esnafın sıkıntılarını, görüş ve önerilerini dinledi. AK Parti Gazipaşa Teşkilatı yönetim kurulu teşkilat üyeleri ve Antalya Milletvekili Çokal, ülke siyaset ve sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“ESNAFLARIMIZ BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRDİ”

AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çolak’ın Gazipaşa ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Milletvekilimiz Sayın Tuba Vural Çokal ile birlikte ilçemize esnaf ziyareti yaptık. Esnaflar fikirlerini söylediler. Hükümete dair beklentilerini dile getirdiler. Yakınları vefat eden bir-iki kardeşimiz vardı, taziye ziyaretinde bulunduk. Gazipaşa esnafından, ‘Biz şunu istiyoruz’ diye gelen bariz bir şey yok. Pandemi zamanında kapalı iş yerlerinin kira, sigorta ve işçi giderleriyle ilgili ciddi sorunlar yaşayacağı kaygısı vardı. Daha sonra esnaflarımız toplu olarak bana geldiler. Belki yeterli diyemiyorum ama hükümetin kira yardımı, periyodik olarak aktarıldığı pandemi yardımı, kredileri uzatması-ötelemesi esnafımızın çiftçimizin lehine alınan kararlar toplumun beklentisini yüzde 100 demesek de karşılamış durumda. Esnafımızın ‘Şu olmazsa şu olacak’ diyerek gelip de şikâyet ettiği konu yok” dedi.

“30 MİLYONUN ÜZERİNDE PARA AKTARILDI”

Esnaflardan daha önce gelen şikayetleri dikkate alarak hemen çözüm için el attıklarını söyleyen Doğan” Bunlarla ilgili olarak il başkanlarımız milletvekillerimiz ve genel merkezimize durumu ilettik. Gazipaşa ölçekli iyileşmeler yardımlar çok güzel oldu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfındaki yardımlarda dahil 30 milyonun üzerinde para aktarıldı. Buda vatandaşımıza gitti. Kira desteği, pandemi yardımı ve sosyal yardımlaşmaya muhtaç yaşayan ve oradan yardım alarak hayatına idame ettiren insanlara gitti. Vatandaşımız daha güzel şeyler hak etmekle birlikte hükümetimiz elinden geleni yapmıştır. Milletvekilimiz esnafla görüştü. Önümüzde durup da ‘şu şöyle’ diye bir şey anlatan olmadı. Buradan şöyle bir şey anlıyorum herkes pandemi sürecini anlayışla karşılıyor, hükümetin bu süreci iyi yönettiğine inanıyor Özellikle sağlık açısından olsun eksiklerle beraber vatandaşımız memnun” şeklinde konuştu.

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ BERABER ORTAYA KOYDUK”

Tuba Vural Çokal’ın sağlıktan sorumlu milletvekili olduğunu söyleyen Doğan,” Hastanemizde yürüyen faaliyetleri, sağlıkla ilgili iş ve işlemleri konuştuk. İlçemizde beyin cerrahi ve cildiye doktorların ihtiyaç olduğunu MR cihazı olmadığını ilettik. Milletvekilimiz sağ olsun bizi ziyaret ettiler. Bizde sıkıntılarımızı anlatarak çözüm önerilerini beraber ortaya koyduk“ dedi.



Anahtar Kelimeler: ÇOKAL GAZİPAŞAYI GEZDİ