DEPREM GAZİPAŞA'DAN DA HİSSEDİLDİ

DEPREM GAZİPAŞA

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem Gazipaşa'dan da hissedildi. Gazipaşa'da şu ana kadar bir olumsuzluk olmadığı öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 ve Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6,4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Diğer yandan Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep ve Adıyaman'da çok sayıda deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşti. 7,4 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikte oldu. AFAD'ın açıklamasına göre, 7,4 şiddetindeki depremde 10 ilde 2323 yaralı 284 işi hayatını kaybetti. 440 vatandaşımız ise yaralandı. Deprem bölgesine gitmek üzere birçok ilden AFAD, İtfaiye, İHH, UMKE ekipleri ise çıktı. 

DEPREMDE SARSILDIK

Birçok il ve ilçede olduğu gibi deprem Gazipaşa'dan da hissedildi. Depreme gece uyguda yakalanan vatandaşlar büyük panik. Yetkililerden alınan bilgiye göre, ilçede herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: DEPREM GAZİPAŞA' HİSSEDİLDİ