DEPREMZEDELER İÇİN EV EŞYASI ÇAĞRISI

DEPREMZEDELER İÇİN EV EŞYASI ÇAĞRISI

Depremzedeler için 'Gazipaşa depremzede ev eşyası toplama merkezi' oluşturulduğunu söyleyen Türker, tüm ilçe halkına destek çağrısında bulundu.

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Gazipaşa Emlakçılar Derneği tarafından Yeni Mahalle D400 Karayolu üzerinde Tuncerler Petrol karşısında bulunan Manolya Apartmanı altında 'Gazipaşa depremzede ev eşyası toplama merkezi' oluşturuldu. Gazipaşa Emlakçılar Derneği Başkanı Savaş Türker, depremzede vatandaşlar için oluşturulan eşya toplama merkezine sıfır ya da ikinci el ev eşyası yardımında bulunulması çağrısında bulundu.

EV EŞYASI TOPLAMA MERKEZİ OLUŞTURULDU

Konuyla ilgili açıklama yapan Türker, "6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkilen deprem felaketi arkasından evleri yıkılan yurttaşlarımızın bölgeye sevkiyatı devam etmektedir. Bu sevkiyat sırasında ilçemizde ikamet etmeye başlayan veya edecek olan kişilerin barınma ihtiyacı yanında zaruri ev eşyası temini konusunda da ciddi bir talep oluşmuştur. Evlere yerleştirilen depremzedelerimizim eksikleri ve boş dairelerde oluşturulacak yeni yaşam alanları için Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ile koordineli olarak derneğimizin organizasyonunda, Yeni Mahalle D400 Karayolu üzerinde Tuncerler Petrol karşısında bulunan Manolya Apartmanı altında 'Gazipaşa depremzede ev eşyası toplama merkezi' oluşturulmuştur" dedi.

SIFIR YA DA İKİNCİ EL EŞYA YARDIMI YAPILABİLİR

Sıfır ya da ikinci el kullanılabilir ev eşyası ürünlerinin vatandaşlar tarafından toplama merkezine teslim edilebileceğini veya muhtarlıklar aracılığıyla ilgili birimlere bildirilmesini isteyen Türker, "Ayrıca ürün gönderilmesi konusunda araç sıkıntısı olan kişilere tarafımızca görevli araç temini sağlanacaktır" dedi. Araç talepleriniz için irtibat telefonlarımız 0 534 561 60 80- 0534 304 7804 ve 0536 949 42 42. Ev eşyası için ürün ihtiyacı talebinde bulunacakların talepleri Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır" diye konuştu.

İHTİYAÇ LİSTESİ

Elektrikli Isıtıcı- Soba –Çamaşır Makinası – Buzdolabı- Fırın –Ocak-Ütü- Süpürge -Baza – Çocuk Beşiği- Kanepe-Koltuk- Sandalye -Sehpa –Elbise Dolabı- Yatak-Yorgan- Yastık-Çarşaf -Pike-Battaniye-Perde – Halı- Kilim-Yolluk-Her Türlü Mutfak Malzemesi ve Temizlik Malzemesi.



Anahtar Kelimeler: DEPREMZEDELER EŞYASI ÇAĞRISI