DESTEK İSTEDİLER

DESTEK İSTEDİLER

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, MKYK Üyesi Menderes Türel, Antalya Milletvekili Adayı Kuddüsü Müftüoğlu ile batı mahallelerinde seçim çalışması yaptı.

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için saha çalışmalarına devam ediyor. Mahalle mahalle gezen heyet, yaptıkları toplantılarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istiyor. 
Ak Parti İlçe Yönetimi, Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalya Milletvekili Adayı Kuddüsü Müftüoğlu ile bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak Gazipaşa Öğretmenevi'nde muhtarlarla bir araya gelen heyet, daha sonra İnceğiz Mahallesi, Çalıpınar Mahallesi, Küçüklü Mahallesi, Aydıncık Mahallesi, Sarıağaç Mahallelerini ziyaret ederek,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını vatandaşlara ilettiler. Ak Parti'nin vaatlerini aktaran heyet, seçimler için vatandaşlardan destek istediler. Akşam saatlerinde ise MKYK Üyesi Menderes Türel'in katılımıyla Kahyalar Mahallesi'nde toplantı yapıldı. 
 



Anahtar Kelimeler: DESTEK İSTEDİLER