21 MAHALLEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK

21 MAHALLEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ  YAPILACAK

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. 29 Eylül 2018 Cumartesi günü ana hatlarda bakım çalışması yapacağını ve bu nedenle 21 mahalleye belli saatler arasında enerji verilemeyeceğini duyurdu.

Akdeniz Elektrik`ten yapılan açıklama şu şekilde:

"Vatandaşlarımız daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edebilmesi amacı ile ana hatların bakım çalışması ve hatlara yaklaşan ağaçların kesimi için enerji kesintisi ihtiyacı bulunmaktadır.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

29 Eylül 2018 Cumartesi  günü saat 10:00-16:00 arasında ana hatlarda yapılacak olan yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında Hasdere, Karaçukur, Yenigüney, Çimenbağ, Üçkonak Esenpınar, Akoluk, Doğanca, Gökçesaray, Çile, Muzkent, Beyrececak Mahallesinin Bir Kısmı,Çobanlar Mahallesinin Bir Kısmı,  Kırahmetler, Göçük, Gürçam, Gökçebelen, Güney, Zeytinada, Yakacık , İnal Mahaleleri kesintiden etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Müessif bir olay meydan verilmemesi için duyuru yazımızın Gazipaşa ilçesinde yayın yapan tüm yerel medya kuruluşlarında haber niteliğinde yayınlanması hususunda;

Gereğini bilgilerinize arz ederim"



Anahtar Kelimeler: