DUATLON HEYECANI PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

DUATLON HEYECANI PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Türkiye Triatlon Federasyonu?nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Duatlon Türkiye Finalleri Gazipaşa`da pazar günü yapılacak.

Türkiye Triatlon Federasyonu`nun organize ettiğini 2018 yılı Duatlon Türkiye Finalleri bu yıl Gazipaşa Belediyesi`nin ev sahipliğinde Gazipaşa sahil yolunda gerçekleşecek. 3-4 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek yarışmaya Türkiye genelinden 200`ü aşkın sporcu katılacak.


23 bireysel kategorinin, 11 takım kategorisinin bulunduğu yarışlar koşu ve bisiklet etaplarıyla gerçekleşecek.

Program kapsamında Cumartesi günü resmi antrenman, kayıtlar ve teknik toplantılar yapılacak. Programın ikinci günü yani pazar günü ise saat 08.00`da resmi yarışlar başlayacak.

Yarışma ve organizasyon hakkında bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, son yıllarda sportif faaliyetleri ciddi oranda arttırdıklarını belirterek, Duatlon Türkiye Finallerine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Federasyon yetkililerinin aylar öncesinden ilçede inceleme yaptıklarını ve Gazipaşa`nın yarışmaya son derece uygun bir alan olduğunu belirlediklerini dile getiren Çelik, "Federasyon yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucu bu önemli yarışı ilçemizde yapmaya karar verdik. Protokolümüzü imzaladık ve çalışmaya başladık. İlçemize bu organizasyon nedeniyle hafta sonu yaklaşık 500 kişi gelecek. Bunun 250 kişisi sporcu ve teknik heyetten oluşuyor. Hafta sonu gerçekleşecek bu önemli etkinliğin ilçemizin sosyal ve ekonomik hayatına da olumlu yönde katkı sunacağını düşünüyorum. Tüm ilçe halkımızı ve sporseverleri pazar günü başlayacak yarışları izlemeye davet ediyorum" dedi. 



Anahtar Kelimeler: