DOĞAN KOLLARI SIVADI

DOĞAN KOLLARI SIVADI

AK Parti İlçe Başkanı Doğan, yönetimde yer alacak isimleri belirlemek için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz hafta göreve gelen AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan yönetim kurulu üyelerini belirlemek için çalışmalara başladı. 
AK Parti Gazipaşa İlçe Yönetim Kurulu?nda yer alacak isimlerin özelliklerini belirlemek için alan araştırması yapan Başkan Doğan,Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, kurucu üyeler ve parti büyükleri başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de görüşünü aldığını söyledi. 

Eski yönetimlerde yer alan isimlerle görüştüğünü söyleyen AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, ?Temiz insanlarla işbirliği yapmak istiyoruz. Partimize geçmişte hizmet eden herkes de temiz. Onlara eski yüz demek istemem. Toplumda yeniye talep olur, yeni heyecanlı olur. Yeni biraz daha bir şeyler yapmaya gayretli olur. Belli bir noktada kaldığında durum körlüğü diye bir şey vardır. Eski arkadaşlarımızla görüştük, onlar bana fırsat verdiler. ?Bizi bir dönem dinlendir? diyen arkadaşlarımız oldu. Biz arkadan destek verelim diyenler oldu. Hatta o arkadaşlarımız bana bunu tavsiye etti. O açıdan yeni yüzler olacak? dedi.

AK Parti yönetiminde yer alacak isimleri nasıl belirlediğini ve aradığı özellikleri anlatan Ali Doğan, ?Mesela partimizin büyükleri var. Hemen hemen hepsine danışıyorum. Belediye başkanımızla görüşüyoruz, fikrini soruyorum. Onun fikri, görüşü, tecrübeleri benim için çok önemli. Partimizin kurucularına soruyorum. İki tane muhtarlar derneğimiz var, dernek başkanlarının fikri benim için önemli onlara sordum. Diğer sivil toplum örgütleri var, onlara sordum. Nasıl olsun yönetim diye, önce bir alan araştırması yaptım. Kim olsun diye sormadım, kişinin özelliklerini sordum. Kim olsunu teşkilat başkanı olarak benim karar vermem lazım. Çünkü benim kiminle çalışacağımı bilmem lazım. Çalışan insanları ya da yönetimde olacak insanların özelliklerini toplum belirlemesini lazım. Çalışkan olsun, güvenilir olsun, yeni yüz olsun, temiz olsun, davaya bağlı olsun, sana bağlı olsun, partisine bağlı olsun, dedikodu üretmesin, parti içinde konuşulanı dışarı çıkarmasın diyorlar.Bunları derleyip topladığımızda insan profilleri ortaya çıkıyor. Onlara talep götürüyoruz, görüşüyoruz. İnşallah en kısa zamanda yönetimimizi sağlıklı bir şekilde açıklamayı düşünüyoruz? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: