İLK OTELİN TEMELİ MART`TA ATILIYOR

İLK OTELİN TEMELİ MART`TA ATILIYOR

Gazipaşa Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ile kahvaltıda bir araya geldi.

 Yosun pastanesinde düzenlenen kahvaltıya, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi,  Meclis Üyesi Adayları, önceki dönem İlçe Başkanları Fazıl Yüksel, Bahattin Akşit ve Sayın Yakup Pişkin, katıldı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik yaptığı konuşmada projelerinden bahsetti. Hiçbir belediye başkanının iktidarın desteği olmadan tam hizmet alamayacağını belirten Çelik ?biz söz verdik mi yaparız? dedi.

Birlik beraberlik Mesajları veren başkan Çelik soru sorulması üzerine Gazipaşa sahiline yapılacak olan oteller hakkında bilgi verdi.

Yapılacak olan ilk otelin 45 milyon dolar olduğunu ifade eden Çelik,? bizden önce otel yapacağız diyenler daha otelin planını bile hazırlamamıştı. Bizim planlarımızın hepsi tabiat parkları genel müdürlüğüne gitmesi lazım. Biz geldiğimizde burada hiçbir çalışmanın yapılmamış olduğunu gördük. Yaklaşık iki yıl orman kadastrosunu bekledik. Oluşturulan ekiplerden bir tanesi Antalya bölgesine geldi. Normalde 3 ayda bitecek çalışma tam bir yıl sürdü. O çalışmalar bitti. Geçen hafta bakan beyin imzasına çıktı. imar planının bitmesi demek sahillerde yatırımın açılması demek.  Belediyemizin yerine yapılacak olan otel 800 odalı 5 yıldızlı olacak.  Bütün şartları hazır. Tabi girmek isteyen bir sürü firma var ama en sevindiricisi Türkiye?nin en büyük tur operatörleri bu iş için sıraya girdi. Bunların başında Anex var. Otel yap işlet devret modeli ile yarı ortaklı bir sistem ile yapılacak. Yetiştirebilirsek mart ayında temelini atmayı düşünüyoruz. .  Biz söz verdiğimiz zaman yaparız.? diye konuştu



Anahtar Kelimeler: