BAŞKAN ÇELİK KADINLAR GÜNÜNÜ KARANFİLLE KUTLADI

BAŞKAN ÇELİK KADINLAR GÜNÜNÜ KARANFİLLE KUTLADI

Gazipaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Cuma Pazarında Belediyenin kurduğu stantta kadınlara karanfil ve bez alışveriş çantası dağıttı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü unutmadı. Sabah saatlerinde bayan personeline karanfil dağıtarak günlerini kutlayan Çelik, daha sonra Belediyenin Cuma Pazarında ve Alanya Dolmuş Durağı kavşağına kurduğu stantlardaki faaliyetlere katıldı. Stantlarda bayanlara karanfil ve bez alışveriş çantası dağıtılan Çelik, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Standa uğrayan tüm vatandaşlarla bire bir ilgilenen Çelik, kadınlara karanfil ve bez alışveriş çantası dağıttı.

Hayatımızın her bir anına dokunan ve anlamlandıran kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Çelik yaptığı açıklamada; "Bizler cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın temsilcileriyiz. Kadın, inancımızda ve geleneklerimizde müstesna bir yere sahiptir. Şairin dediği gibi `O benim kollarım, bacaklarım, başım, yavrum, annem, karım, kız kardeşim hayat arkadaşımdır.` Bu vesileyle eli öpülesi tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bir kez daha kutluyor, kadına şiddetin olmadığı bir dünya temenni ediyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler: