KAHYALAR HİZMETE DOYACAK

KAHYALAR HİZMETE DOYACAK

Kahyalar`da miting gibi mahalle toplantısı yapan Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Çelik, imar planı tamamlanan Kahyalar`a 2019 yılında ilk otel ruhsatını vereceklerini söyledi. Bununla da yetinmeyen Çelik, "Kahyalar Mahallemize Gazipaşa Bele

Gittiği her mahallede yoğun ilgi gören Gazipaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, Kahyalar`da da coşkuyla karşılandı. 5 yılda yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren ve ilçe halkının takdirini toplayan Çelik, Kahyalar`a da müjde üstüne müjde verdi.

KAHYALAR`A İLK OTEL RUHSATI BU YIL VERİLECEK

Göreve geldiklerinde Gazipaşa`nın yıllarca hasret kaldığı hizmetleri bir bir ilçeye kazandırdıklarını dile getiren Çelik, "Gazipaşa deniz yolunu ve sahil düzenlemesini bitirerek ilçemizin çehresini düzelttik. Yine Fener Mesire Alanını bitirerek hizmete açtık. Bunlar milyon liralık dev projeler. Bunun yanı sıra yıllarca bitmeyen Koru, Kahyalar ve Kızılin`in koruma amaçlı imar planlarını tamamladık. Kızılin askıya çıktı. Geçen hafta Kahyalar mahallemizin imar planı bakanlıkta onaylandı. Haftaya bu plan da askıya çıkıyor. İnşallah 2019 yılında Kahyalar Sahilinde yapılacak ilk otelin ruhsatını imzalayacağız" dedi.

BİZ OLMAZSAK OTELİN RUHSATINI BİLE VEREMEZLER

Rakiplerinin otel yapımına niçin daha önce başlanmadığını eleştirdiğini belirten Çelik, "Bizim 5 yılda yaptığımız onlar 20 yılda yapamadı. Biz olmasaydık daha bir 20 yıl yapamazlardı. Biz işin zor kısmını Allah`ın izni, hükümetimizin desteğiyle hallettik. Bundan sonrası imza aşamasına kaldı. Çok kısa bir süre içerisinde ruhsatları vermeye başlayacağız. İddia ediyorum, imza aşamasına getirdiğimiz otel yapımına, biz olmasak yine başlayamazlar. Çünkü onların en önemli projesi toplumsal barış, eşit hizmet vesaire..." diye konuştu. 

SİZ NEDEN YAPMADINIZ?

Rakiplerinin "Gazipaşa kendine yeter" söylemine değinen Çelik, "Bu söylerken Gazipaşa Belediyesi`nin hükümet desteğine ihtiyacı olmadığını vurgulamak istiyorlar. Madem kendi kendimize yetiyorduk 20 yıldır deniz yolunu niye yapmadınız? Mesire alanını niye yapamadınız? Sahilde 10 tane derme çatma kamelyanın altında piknik yapmak zorunda bıraktılar sizi. Fener`i bir görün. Işıklandırmalar, havuz, kamelyalar bitti. 4.5 milyon TL harcadık. Biz yapılamayanları yapmaya geldik. Bunun sözünü verdik ve yaptık. Bu hizmetlerin sahibi sizlersiniz. Yaptıklarımızın çok daha fazlasını yapacağız" dedi.

111 MİLYON BORÇLA DEVRALDIK

Rakiplerinin kendisini "Belediyeyi borç yükü altına soktu" eleştirisine de değinen Çelik, bu iddialara "Kuyruklu Yalan" dedi. Belediyeyi 111 milyon lira borç yüküyle devraldıklarını belirten Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler borç yükünden yakınmadık, bunun ardına saklanmadık. Kendileri 111 milyon TL borç bırakmış, biz bunu 38 bin liraya düşürmüşüz, borçlarımızı yapılandırıp ayda 400 bin 400 bin TL ödüyoruz. Bunun yarısından fazlası da SGK ve maliye borcu. 5 milyonun üzerinde alacağımız var. Çıkmışlar `belediyenin çok borcu var biz devralırsak ne yapacağız?` diyorlar. Bu ne demek biliyor musunuz? Allah korusun hizmete gelirlerse borç vardı deyip üzerine yatacaklar. Antalya`da yaparsa hoca yapar dediler, hoca geldi bira festivalinden başka birşey yapmadı. Bizim gençlerimiz orada öldü ama Antalya yanlıştan döndü. Madem Gazipaşa kendine yeterdi neden 20 yılda yapamadınız bizim yaptıklarımızı? Neden yakınıp durdunuz biz muhalefetiz paramız yok diye?"

KAHYALAR`A HİZMET BİRİMİ AÇILACAK

Seçimi kazanacaklarından kuşkuları olmadığını vurgulayan Çelik, Kahyalar halkına bir müjde daha verdi. Kahlayar ve çevre mahallelere hizmetin yerinden ulaşması için Kahyalar`a hizmet birimi kuracaklarını müjdeleyen Çelik, "Allah`ın takdiri sizlerin desteği ile yine kazanacağız. Kahyalar`a bu dönem hizmet birimini koyuyoruz. Başına da sizin evladınız, burayı cadde cadde, ev ev bilen Ali Büyükakça Abimi getireceğiz. Buraya bir araç parkı koyacağız. Kahyalar`ın hizmetlerini buradan alacak.  Birlikte yürümekten onur duyduğum Ali Büyükakça`ya bizi kırmadığı için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK PROJELERİ TOPLUMSAL BARIŞ

Millet İttifakının Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz`ın projelerine ve vaatlerine de değinen Çelik, şöyle dedi: "Mehmet Ali Bey`in en büyük projesi sosyal barış ve huzur. Gazipaşa Antalya`nın ilçeleri içinde toplumsal olayların en az olduğu bir ilçe. Bunun dışında eşit hizmet diyor, kardeşlik diyor, barış diyor. Peki biz ne diyoruz? Biz denizyoluna tramvay diyoruz. Biz Evliya Tepesine içinde şelalesi, tırmanma parkurunun olduğu mesire alanı diyoruz. Biz Uluhendek Deresinin Islahı ve Çevre Düzenlemesi diyoruz. Biz Hacı Musa Çayını turizme açacağız diyoruz. Biz Gazipaşa Kayak Merkezi diyoruz. Biz yeni pazar yeri diyoruz. Biz her mahalleye taziye evi diyoruz. Biz TOKİ diyoruz, biz otel diyoruz. Onlar barış ve huzur diyor. Kararı siz sevgili hemşerilerimiz verecek ve Gazipaşa`ya hizmet edecek kişiyi seçeceksiniz. Kimin Gazipaşa`ya hizmet edebileceğine siz karar verin."