KORUBAŞI`NA BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ

KORUBAŞI`NA BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ

Gazipaşa ve Korubaşı Mahallesi?nin sevilen simalarından Korubaşı Mahallesi Muhtar Adayı Muhammet Görgülü seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala muhtar adayları çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Korubaşı Mahallesi Muhtar Adaylarından Muhammet Görgülü çalışmalar kapsamında birleştirici güç olarak ellerinden gelen hizmetleri mahalleye aktaracaklarının sözünü vererek, ?Korubaşı Mahallesi muhtar adaylığımızı açıklamamızın ardından gerek halk gezilerimiz gerekse de mahallemiz için neler yapabiliriz noktasında çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Adaylığımızı açıklamamızın hemen ardından saha çalışmalarına başlamıştık, çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Seçimlere az bir süre kaldı. Bizler mahallemiz için çalışıyoruz, halkımızın da şahsıma olan tepkisi gerçekten çok güzel, onların ilgisini görünce gururlanıyorum. Adaylığımız ilan etmemizin ardından sağ olsunlar vatandaşlarımız bizi arıyorlar, talepte bulunuyorlar. Adaylık sürecimizde bile böyle bir ilgi görmek bizi çok mutlu ediyor? dedi.  

?HERKESİN RAHATLIKLA ULAŞABİLECEĞİ BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ?

31 Mart Mahalli İdareler Yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Korubaşı Mahallesi Muhtar Adayı Muhammet Görgülü, ? İnşallah Mart ayı sonunda bir yerel seçim yaşayacağız. Korubaşı mahallesi muhtar adayı olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte. Korubaşı hizmetin en iyilerini hak etmektedir. Mahallemizde yaşayan tüm hemşerilerimizden destek ve dualarını bekliyoruz. İnşallah, Allah`ın izniyle göreve gelirsek, herkesin hizmetine koşacağız. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir yönetim sergileyeceğiz.?açıklamasında bulundu.

?KÖPRÜLER KURMAYA GELİYORUZ?                                                  

Görgülü, ?Ben kesinlikle yapamayacağım vaatlerde bulunmayacağım. 31 Mart?ta gerçekleştireceğimiz muhtarlık seçimlerinde Korubaşı Mahallesi halkının görevi şahsıma vermesi halinde, siyasilerle ikili ilişkilerimi kullanıp, değerli halkımızla kurumlar arasında köprü vazifesi görerek mahallemizin eksikliklerinin tamamlanması noktasında gayret göstereceğim? dedi. Komşusu açken artık tok yatıldığını belirten Görgülü , ?Bizim bir mahalle kültürümüz vardı ne yazık ki bitme noktasına geldi. 2 bölümden oluşan mahallemizde birleştirici güç olacak ve durmaksızın çalışacağız. Önceden herkes birbirini tanır ve birbirinden haberdar olurdu. Ne yazık ki komşuluk ilişkileri kopma noktasına geldi. Her ev ve apartman kendisine sınırlar çizmiş. Bence o sınırların kaldırılması ve eski komşuluk ilişkilerinin tekrar canlandırılması gerekiyor. Komşuluk ilişkilerinde Gönül duvarlarının yıkılmasını ve insanların bir araya gelmesini çok isterim. Biz bu bağlamda, gönül, kardeşlik, sevgi, hoşgörü, cömertlik, paylaşım ve iyilik köprüleri kurmaya geliyoruz? ifadelerini kullandı.? 

Vatandaşların istek, şikayet ve taleplerinin takipçisi olacağını belirten Korubaşı Mahallesi Muhtar Adayı Muhammet Görgülü, seçilmesi halinde yapacakları için söz verdi.

 Görgülü?nün aza kadrosunda komisyoncu Soner Dönmez, çiftçi Erkan Bulut, esnaf Ahmet Gür, esnaf Selçuk Özdemir, çiftçi Ali Salaman ve Alper Yıldız bulunuyor.