MEGA PROJE TAM NOT ALDI

MEGA PROJE TAM NOT ALDI

Başkan Çelik, ilçeye kazandırdığı ilklerden biri olan Fener Mesire Alanında personelini ve ilçe halkını ağırladı. Buluşmaya gelen yüzlerce kişi Fener`e tam not verdi. Karalama kampanyası yapanlara seslenen Çelik, "Seçim döneminde türlü iftiraları bizlere

Gazipaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, yapımının yüzde 90`ı tamamlanan Fener Mesire Alanında personelini ve ilçe halkını ağırladı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu`nun da katıldığı buluşmada davetlilere pilav üstü kavurma ikram edildi.

Fener Mesire Alanını gezen ve projeye hayran kaldığını söyleyen Milletvekili Uslu, Başkan Çelik`i tebrik etti. Eline aldığı fotoğraf makinesi ile bol bol fotoğraf çeken Uslu, davetlilere yaptığı konuşmada, "Bugün Gazipaşa`da Adil Çelik rüzgarı esiyor. Dışarıda rüzgar var biliyorsunuz ama hakikaten Gazipaşa`da 5 yıldır Adil Çelik başkanımızın rüzgarı esiyor, Eserleri her yeri kaplıyor. Onlardan bir tanesini bugün görüyoruz, inşallah yakında hizmete açılacak. Çok güzel bir ilçede, çok güzel bir proje ortaya koyan Sayın Başkanımızı kutluyorum" dedi.

Gazipaşalı seçmenin tercihini bu tür eserleri görünce anladığını ifade eden Uslu, "Seçimlerde neye karar verdiğimizi daha iyi anlıyoruz. Geçmişte Antalya`da farklı kişilere, farklı zihniyetlere oy verildi ve neticesinde Antalya`ya çivi bile çakılmadı. Bunu Gazipaşa`da da gördük ama şimdi Gazipaşa`da kuvvetli bir ekibimiz, bir belediye başkanımız ve beraberinde de bu dönem bir belediye başkan adayımız var. Onunda bu hizmetleri, eserleri devam ettirip sürdüreceğiz. Belediye Başkanımız burayı anlatırken Ankara`nın desteğinden bahsetti. `O zamanın bakanı bize destek verdi` dedi. Değerli arkadaşlar, yönetim tek başına olmaz. Ankara ayağı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ayağı, Gazipaşa Belediyesi ayağı olmadığı sürece hizmetler zor gelir. Sağolsun Başkanımız bu ayakların hepsiyle senkronize çalıştı. Menderes Başkanımız Gazipaşa`ya destek verdi. Biz Ankara`da her zaman Gazipaşa`nın yanında olduk. Mevlüt Çavuşoğlu Bakanımız Gazipaşa`nın yanında oldu ve bu hizmetler geldi. Bu ayaklardan bir tanesi eksik olursa emin olun hizmetlerin hiç biri gelmez. 6 ay önce Ankara ayağını, Cumhurbaşkanımızı, bizi seçtiniz bir ayağı tamamladınız. İnşallah büyükşehir ayağında Menderes Başkanı da tamamlayacağız, devam edeceğiz Gazipaşa ayağını da Adil Başkanımıza emanet edeceğiz. Bunları şunun için söylüyorum Gazipaşa`da yanılıp başka yerlere giderse bu hizmetlerin hiç biri gelmez. Ah etsekte vah etsekte kaybettiğimiz yıllar geri gelmez. Onlar burayı kazandıktan sonra Ankara`ya gelemezler, Ankara`dan nereden hizmet alınacağını bilemezler. O yüzden bu hizmetlerin devamı için gönül belediyeciliğine devam diyelim" diye konuştu.

Buluşmanın ardından Fener Mesire Alanı hakkında bilgi veren Başkan Çelik de Fener Mesire Alanı projesine destek veren tüm milletvekillere ve bakanlara teşekkür etti. Projeye başladıklarında 3 milyon TL gibi bir maliyet öngördüklerini ancak proje ortaya çıktıkça benzersiz bir projeyi Gazipaşa`ya kazandırmak için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını belirten Çelik, "Projemizde yer alan yüzme havuzuna deniz suyu basıyoruz ve ısıtıyoruz. Bu özelliği ile sanırım bölgede ilk. Sadece havuz çevresine döşediğimiz granitlerin maliyeti 1 milyonu buluyor. Projemizin yüzde 90`ı tamamlandı. Küçük rötuşlar yapıyoruz. Eksiklerimiz giderilince Fener Mesire Alanının bizlere maliyeti 4.5 milyon lira olacak. Gazipaşa`ya helalı hoş olsun. İnşallah kısa süre içinde kalan eksikleri de tamamlayarak tesisimizin açılışını yapacağız. Şimdiden ilçemize  hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Fener`in üzerinde bulunan restorandı ihale etmeyeceklerini vurgulayan Çelik, "Burasını belediyemiz işletecek. Bunu daha önce de söylemiştim ancak seçim döneminde karalama kampanyası başlatan arkadaşlar sağda solda, `Burası kime peşkeş çekilecek acaba` diye soruyorlarmış. Değerli hemşerilerim, biz Gazipaşalının kör kuruşunu kimseye peşkeş çekmedik, çekmeyiz de. Belediyeden nemalanmak isteyenlere istediğini vermediğimiz için bizlere saldırıyorlar zaten. Kıraç bir tepeyken kamuya kazandırdığımız bu eserden Gazipaşalılar ve misafirleri istifade ederken bakalım bu iftirayı bizlere atanlar ne diyecek" diye konuştu.

Çelik, davetini kırmayarak gelen tüm personeline ve vatandaşlara teşekkür etti.