BAHAR ŞENLİĞİNE DAVET

BAHAR ŞENLİĞİNE DAVET

2 İl ve 4 İlçeyi buluşturan şenliğin mimarlarından Bülent Ecevit Efe bu yıl 5?ncisi düzenlenecek olan Bahar Şenliği?ne tüm vatandaşları davet etti.

Gazipaşa Alanya, Anamur ve Bozyazı ilçelerini ortak paydada buluşturmayı amaçlayan Bahar Şenliği`nin 5`incisi, 27-28 Nisan 2019 Cumartesi ve Pazar günü Kaşpazarı Yaylası yolu üzeri Gavıranlığı`nda gerçekleştirilecek. "Çulunu çaputunu kap da gel" sloganıyla Yörükleri buluşturup kaynaşmalarını amaçlayan Bahar Şenliği`nde birbirinden değerli sanatçılar yer alacak. Geçtiğimiz her yıl üzerine koyarak büyümeye devam eden bahar şenliğine bu yılda Gazipaşa, Anamur, Alanya ve Bozyazı ilçelerinden binlerce vatandaşın katılması bekleniyor.

?TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUM?

Şenliğin mimarı Bülent Ecevit Efe, açıklamalarda bulunarak şenlik hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve bütün vatandaşları davet etti. Efe, ?Aslen Gazipaşalıyım ve İsveç?te yaşıyorum. Burada Bahar Şenliği düzenliyorum. 11 ay İsveç?te çalışıyorum 1 aylık iznimi de burada düzenlediğimiz şenlik için harcıyorum. Şenliğimiz ?2 İl 4 İlçe buluşuyor? adı altında yapılıyor. Mersin ve Antalya ilinin buluştuğu etkinliğimize en çok Alanya, Gazipaşa, Anamur ve Bozyazı?dan gerçekleşiyor.  Bu yıl Allah nasip ederse 5?nci bahar şenliğini gerçekleştireceğiz. Kaş pazarı yolu üzerinde bulunan Gavualanı mevkiinde düzenleyeceğiz. Eş, dost, arkadaş ve bütün vatandaşlarımızı şenliğimize davet ediyoruz. Şenliğimiz Cumartesi günü saat 15.00?da başlayıp, Pazar günü saat 17.00?da sona erecek. ?Çulunu çaputunu kap gel? sloganı altında buluştuğumuz şenliğe tüm vatandaşlarımızı bekliyorum.? İfadelerinde bulundu.